MalAcetic reinigende doekjes

  • MalAcetic reinigende doekjes

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1 verpakking100 doekjes

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

De reinigende doekjes met natuurlijke antibacteriële eigenschappen van MalAcetic zijn inzetbaar bij de reiniging van huidplooien zoals bij de lip, oren, voeten, neus, hot spots, op of rondom de anus en andere gewenste gebieden.

MalAcetic reinigende doekjes

MalAcetic reinigende doekjes zijn natuurlijke, antibacteriële doekjes welke uitstekend schoonmaken op lastig te bereiken plekken en bij honden en katten die zich niet laten wassen.


Antibacteriële eigenschappen

MalAcetic doekjes reinigen met de frisse geur van appel. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik op plekken waar een shampoo lastig te gebruiken is. De doekjes bevatten de natuurlijke antibacteriële eigenschappen van azijnzuur (azijn). Uitstekend voor vlekreiniging en het neutraliseren van geurtjes die uw dier bij zich draagt. Vooral bedoeld voor het reinigen van gebieden op of rondom de anus, rondom de voorhuid en op en rondom de vulva. De reinigende doekjes van MalAcetic zijn bovendien inzetbaar bij de reiniging van huidplooien zoals bij de lip, oren, voeten, neus, hot spots en andere gewenste gebieden.


Eigenschappen MalAcetic reinigende doekjes;

  • zijn eenvoudig in gebruik.
  • hebben reinigende en ontgeurende functie.
  • zijn inzetbaar bij de reiniging van huidplooien zoals bij de lip, oren, voeten, neus, hot spots en andere gewenste gebieden.
  • voor de reiniging van de anaalklieren.
  • Vooral bedoeld voor het reinigen van gebieden op of rondom de anus, rondom de voorhuid en op en rondom de vulva.


 

Werkzame stof(fen)

Actieve ingredienten 2% azijnzuur en 2% boorzuur. Bevat daarnaast propyleen glycol, polysorbate, glycerine, geurstof.

1 verpakking bevat 100 doekjes.Indien er irritatie optreedt, moet u stoppen met het gebruik van de doekjes en een dierenarts raadplegen.

Niet in aanraking met de ogen laten komen.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account