AST Monoclean® Oorreiniger

  • AST Monoclean® Oorreiniger

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  20 x 5 ml pipetten

Prijs: € 14,95
Op voorraad

Aantal:  

Dankzij de transparante flacons wordt het reinigen van katten- en hondenoren een stuk eenvoudiger en hygiënischer. Voor elke behandeling neemt u één van de 20 flacons, draait u het dopje open en spuit u de inhoud in de gehoorgang. 

Even inmasseren en u bent klaar. Monoclean vormt een mooie aanvulling op de bestaande reeks oorproducten van AST Farma. Samen met Otiderm 10 g en Otiderm 20 g biedt Monoclean een extra keuze voor de behandeling van Otitis Externa. 

Monoclean is leverbaar in een verpakking van 20 x 5 ml flacons en bevat per ml oplossing: 25 mg melkzuur,  1 mg salicylzuur, 2 mg chloorhexidineacetaat, natriumlaurylsulfaat en propyleenglycol.

Samenstelling

Bevat per ml oplossing: 25 mg melkzuur, 1 mg salicylzuur, 2 mg chloorhexidineacetaat, natriumlaurylsulfaat en propyleenglycol.

ALCHOHOLVRIJ

Indicatie

voor het verweken en verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang van hond of kat.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor uitwendig gebruik; vermijdt contact met de ogen. Niet met wattenstokjes in de oren komen; hiermee wordt het oorsmeer dieper de gehoorgang in gedrukt.

Bewaring

Bij kamertemperatuur (<25°C). Niet invriezen.

Toepassing

Het verweken en verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang van hond of kat.

Voorzichtigheid is geboden

Niet toepassen bij dieren met (mogelijke) trommelvliesperforatie.

Breng de flacon van 5 ml verticaal in de gehoorgang terwijl de oorschelp omhoog wordt gehouden. Breng een voldoende hoeveelheid van de vloeistof in de gehoorgang en masseer hierna voorzichtig het oor. Voor routinematige behandeling 1-2 maal per week toepassen. Als voorbereiding bij oorspoelen 2 maal per dag toepassen. Als ondersteuning bij therapie voorafgaand aan elke behandeling toepassen.

Stappen

  1. Dopje van de falcon eraf draaien
  2. Oor aan de bovenkant optillen (bij de hond) en inhoud van de flacon in de gehoorgang spuiten. Afhankelijk van de grootte van het dier de hele of de halve inhoud.
  3. Masseer voorzichtig de oorbasis enkele seconden om de oplossing zo goed mogelijk in het oor te brengen.

MONOCLEAN in beide gehoorgangen van hond of kat aanbrengen.

Afhankelijk van de grootte van het dier:

  • bij grote dieren een flacon (5 ml) per oor
  • bij middelgrote of kleine dieren inhoud van de flacon over beide oren verdelen

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account