Beaphar Anti - Bloedluis

  • Beaphar Anti - Bloedluis

Prices, Weights and Measures

Weight:  300 ml

Price :
1
or more
3

4
or more
6

7
or more
99

Out of stock

Beaphar Anti-bloedluisspray is een 100% natuurlijk product ter bestrijding van ongedierte in de omgeving van vogels. het is zeer effectief tegen ongedierte (Ook werkzaam tegen vlooien luizen mijten en hun larven en eitjes) maar vellig voor mens en dier en kan zo vaak gebruikt worden als nodig is. Tijdens het bespuiten van de kooi hoeven de vogels niet verwijderd te worden.

Bloedluizen verschuilen zich in kieren, naden en nestmateriaal. Ze zitten allen s ’nachts op de vogels om bloed te zuigen. Met slechts een bloedmaaltijd kunnen bloedluizen zich 6 maanden in de omgeving in leven houden. Bij jonge vogels kunnen ze sterfte veroorzaken. door bloedarmoede. Bij volwassen vogels zorgen ze voor onrust en vermoeidheid ten gevolge van krabben. Bij een hevige infectie zien we bleke snavels en pootjes door bloedarmoede en dit kan zelf leiden tot benauwdheid.

Anwendung

Voor pleksgewijze behandeling besproeien op een afstand van 30 - 40 cm. Oppervlaktes besproeien op een afstand van 1 m en verdeel de de Vloeistof gelijkmatig.

News Letter
 

Customer Service

My Account