Beaphar Cana Grit 250 g

  • Beaphar Cana Grit 250 g

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  250 gram

Prijs: € 2,95
Op voorraad

Aantal:  

Beaphar Cana Grit bevat waardevolle mineralen uit natuurlijke shell (oesterschelpen). In combinatie met gezuiverde houtskool en uiterst fijne geselecteerde maagkiezel ondersteunen zij het welzijn voor een optimale vertering van voedsel.

Beaphar vogelgrit is bijzonder geschikt voor kanaries, parkieten en tropische vogels.

  •     ondersteuning van de spijsvertering
  •     met waardevolle mineralen uit natuurlijke schelp (oesterschelpen)
  •     voor een optimale spijsvertering


Maagkiezels zijn kleine, hoekige steentjes, die bijdragen tot het pletten van de zaden in de maag van de vogel (spiermaag) en zo bijdragen aan een optimale spijsvertering. Aangezien maagkiezels worden uitgescheiden in normale spijsvertering, dient men voortdurend de vogels te voorzien vogels van maagkiezel. Shell (oesterschelp) is een belangrijke leverancier van calcium en bevordert een sterke botstructuur en de sterkte van de eierschaal. Houtskool (actieve kool) helpt om gifstoffen te absorberen en het maagzuur te reguleren en helpt zo mede de spijsvertering te optimaliseren.

Voedingsadvies:
Zorg dat uw vogels altijd voldoende vogelgrit beschikbaar hebben. De vogels nemen slechts zoveel als ze nodig hebben. U kunt vogelgrit aanbieden in een aparte schaal of gewoon over de bodem van de kooi strooien.

Analyse:
Natrium 0%, Fosfor 0%, Calcium 32%.

Samenstelling:
Oesterschelpen 82,1%, Maagkiezel 16,3%, Houtskool 1,6%.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account