Dierenarts-Therapeut | Wederverkoper
Gast Inloggen .

categorie
Dettol Bacteriedodende antiseptische oplossing
Dettol Bacteriedodende antiseptische oplossing
Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 1.0 liter

Prijs: € 27,49
In Voorraad
Aantal:  
Gewicht: 5.0 liter

Prijs: € 101,49
In Voorraad
Aantal:  

Dettol bevat de werkzame stof Chloorxylenol. Chloorxylenol is een ontsmettingsmiddel dat gebruikt kan worden om infecties aan huid en wonden te voorkomen. Dettol heeft een snelle en aanhoudende bacteriëndodende werking ten opzichte van een groot aantal pathogene micro-organismen, gisten en schimmels. De huid kan met bacteriën besmet raken, vooral als er beschadigingen zijn, zoals bij eczeem en open wonden. De werkzame stof Chloorxylenol in Dettol zorgt ervoor dat de celwanden van bacteriën kapot gaan zodat deze afsterven.

Dettol is ook geschikt om infecties voorbehoedend te voorkomen en het ontsmetten van handen.

Dettol behoudt de werkzaamheid in aanwezigheid van organisch materiaal of zeepresten. Overgevoeligheid voor Dettol komt vrijwel niet voor.
Gebruiksaanwijzing voor Dettol

U kunt het middel verdunnen met water (fijne emulsie) en met alcohol (heldere oplossing). Verdun Dettol 1 op 30 delen water en breng het aan met watten of een schoon doekje. Vermijd contact met de ogen en laat het middel niet in de neus of mond komen, in verband met mogelijke irritatie. Als het middel toch in de ogen komt spoel de ogen dan direct uit met water.

Toepassing

Zie gebruiksaanwijzing !!


Nieuwsbrief
 
Homeovet Veterinair Praxis cv. copyright 2012 Hyacinthville Ltd.programming: SJM Softech Private Ltd.