FURminator deshedding Shampoo

  • FURminator deshedding Shampoo

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  250 ml

Prijs: € 10,95
Op voorraad

Aantal:  

De FURminator deshedding Shampoo is verrijkt met omega-3 vetzuren om overmatige verharing te voorkomen en verzorgt tegelijkertijd de huid en vacht.

De zacht reinigende werking behoudt de natuurlijke oliën, waardoor de vacht zacht en glanzend blijft. De shampoo verstevigt bovendien de haarwortel. Regelmatig gebruik zorgt voor minder haarverlies.

Omdat een gezonde huid minder haar verliest. De FURminator deShedding Shampoo is een hypo-allergene shampoo die de huid en de vacht niet uitdroogt. Het feit gezondere huid verliest veel minder haar.

Verrijkt met Omega-3 en omega-6 vetzuren, hoogwaardige vitaminen en eiwitten voedt en onderhoudt de huid en haren en draagt bij aan vermindering extreme haar. Bovendien geeft de shampoo op de vacht van uw huisdier een frisse, schone geur.

 

  • Omega-3 en omega-6-vetzuren, vitaminen en eiwitten
  • Hypoallergeen
  • Voedt de huid en vermindert bij regelmatig gebruik de haaruitval
  • Door dierenartsen en professionele hond kappers wereldwijd aanbevolen
  • Ook geschikt voor witte dieren.Samenstelling
Water, glycerine, natriumlaurylsulfaat, Methylchloroisothiazolin, methylisothiazolin, citroenzuur, kava FD & C Blue No 1, D & C Red nr. 33, levertraan, speciale geuren, Oleth-10, Lauramid DEA, natriumchloride, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, extract, calendula extract, Kamilllen extract, aloë vera-extract, papaja-extract, kaasjeskruid-extract

Toepassing

De shampoo kan worden verdund 1:10. Voor de beste resultaat naar het wassen de met het shampoo, de FURminator deShedding Solution gebruiken. Zorg ervoor dat uw huisdier de vacht helemaal droog is voordat je gebruik maken van de FURminator deShedding Tool.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account