Hikari micro wafers

  • Hikari micro wafers

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  20 gram

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Micro Wafers zijn licht verteerbaar hetgeen watervervuiling voorkomt en bieden een volledige voeding met de hoogste kwaliteit proteine voor kleine en middelgrote vissen.

Het nieuwe tropische visvoer van Hikari, Micro Wafers zijn de allernieuwste ontwikkeling in tropisch visvoer.

Micro Wafers zijn wetenschappelijk ontwikkeld en vormen een zeer uitgebalanceerd dieet dat makkelijk verteerbaar is, hetgeen watervervuiling voorkomt. Micro Wafers worden gemaakt met de hoogste kwaliteit proteïne dit zorgt voor extra groei en bevat Astaxanthine voor sterke kleurbevorderende eigenschappen. Micro Wafers zijn makkelijk te doseren, zodat te veel voeren wordt voorkomen, en zijn het beste dieet voor tropische vissen.

De Micro Wafers zijn ‘s werelds kleinste pellets die een volledige voeding bieden aan kleine en middelgrote vissen. De korrelvorm is beter voor uw vissen dan vlokken, en in het productieproces blijven voedingsstoffen behouden. De vis kan het voer beter opnemen en de watervervuiling is daardoor minimaal.

Micro Wafers zinken langzaam, waardoor ze ideaal zijn voor vissen overal in het aquarium, van oppervlaktevis tot bodemkruiper!

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account