Algemene voorwaarden

Homeovet Veterinaire Praktijk.

Homeovet Veterinaire praktijk biedt een omvangrijk assortiment huisdier (honden, katten, vogels, knaagdieren vissen), voeders, verzorgingsproducten en een uitgebreid programma dierhomeopathie van de beste kwaliteit. Homeovet biedt topmerken en kwalitatief hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen.

Homeovet Veterinaire praktijk biedt haar klanten meer dan alleen producten! Homeovet staat voor een uitgebreide online- shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala producten, informatie en tips te bieden met een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online- shopping .

Op al onze producten hanteren wij de volgende leverings-en betalingsvoorwaarden:

Levering/betaling.

Bestellingen binnen Nederland worden aan huis geleverd door o.a DPD/GLS.
Dit ter verstaan bij flats / appartementen op de begane grond, postbusnummers zijn niet toegestaan.

 

Voor verzending wordt een geringe bijdrage gerekend deze kunt u direkt bij het bestellen zien.

Deze bijdrage wordt naar ordergewicht berekend en direkt zichtbaar.

Bestellen is mogelijk voor elk bedrag, echter tot 19,50 wordt een extra kleinordertoeslag van 2,50 in rekening gebracht. Dit om de orderverwerking betaalbaar te houden.

Bestellingen worden na binnenkomst van betaling in de regel binnen 3 a 4 werkdagen verzonden.
In het weekend en op feestdagen word er niet verzonden.
Na verzending wordt via mail het pakketnummer kenbaar gemaakt
zo kan de klant zijn pakket vervolgen.

P.s op zaterdag en maandag worden in Nederland geen poststukken of pakketten uitgeleverd.

Homeovet Veterinair Kliniek Het besteladres geldt als afleveradres, dit houd in dat de besteller niet per definitie de ontvanger/ondertekenaar behoeft te zijn. Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W met originele factuur en eventueel recept. Producten worden verzonden vanuit Nederland.

 

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft!

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Homeovet.C:V is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.


Voorraad.

Homeovet Veterinaire Praktijk cv. streeft er na om alle produkten die zij aanbied op voorraad te hebben.

Voor honden en kattenvoeders geldt een langere levertijd van enkele dagen, dit om u de meest mogelijke versheid  te kunnen garanderen.


Betalingen.

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van us bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Homeovet. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Multisafepay Gateway.

Paypal; Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U betaalt electronisch via PayPal.  U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal.


Garantie en retourrecht.


Garantie.

Wij verzoeken u alle bestelde en geleverde producten bij aflevering terstond te controleren op breuk en volledigheid. Mochten er onvolledigheden worden geconstateerd (Weiger het pakket!) heeft u tot 48 uur na levering de tijd deze aan ons te melden, na deze periode wordt geacht dat de levering volledig naar wens is uitgevoerd.


Homeovet C:V staat volledig garant voor de geleverde goederen tot het maximum bedrag van aankoop van de geleverde goederen.

Onder deze garantie zijn uitgesloten het al of niet bereiken van de beoogde resultaten van onze eigen producten en eventuele bijwerkingen. Voor gebruik van geneesmiddelen, leest u eerst de gebruiksaanwijzing op/in de verpakking. Indien u twijfelt, raadpleeg dan eerst uw dierenarts.


Retourrecht.

Voor producten die via Homeovet Veterinaire Praktijk. worden uitgelevert geldt het standaard wettelijk retourrecht van 3 weken na ontvangst. Dit geldt echter alleen voor ongeopende verpakkingen en niet gebruikte artikelen.

De klant gaat akkoord met een vervangend merk als de inhoud aan werkzamestof gelijk is.

Voeders, dieetvoeders en voederadditieven kunnen niet geretourneert worden, uit hygienische gronden.

Diergeneesmiddelen zijn uitgesloten van retourrecht, wetgeving !

Retourzendingen moeten voldoende gefrankeerd zijn ongefrankeerde of beschadigde pakketten worden niet geaccepteerd. Geringe afwijkingen in kleur en uitvoering zijn geen reden voor retournering.

Bij ruitersportartikelen geldt dat bestel fouten in maatvoering omgeruild kunnen worden, deze kunt u ongebruikt ( schoon en in originele verpakking) aan ons retourneren en kenbaar maken welke maatvoering u nodig heeft, wij versturen deze gratis aan u.

Na acceptatie van een retourartikel kan de klant aangeven of wij deze omgezetten in een tegoed voor het volledige bedrag bij Homeovet, deze is onbeperkt geldig en wordt bij een volgende bestelling automatisch verrekend, of terugbetaling van het aankoopbedrag echter worden voor deze handeling administratiekosten in hoogte van 2.50 in mindering gebracht. Bij het niet kunnen afleveren, adres fouten etc.na retour aan ons worden de verzendkosten in mindering gebracht.

Geannuleede proef bestellingen betaald via Paypal, multisafepay worden bij teruboeking met 5.00 administratie en geldende transport kosten belast !

 

 

Aansprakelijkheid

De maximale aansprakelijkheid overeen met het betaalde bedrag in de aankoop van de goederen.
Dit aanvaardt de koper in onze bevestiging van de levering.

De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor drukfouten, onjuistheden, verouderde informatie. eventuele onjuiste of onvolledige informatie op onze website. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Afbeeldingen zijn een indicatie en kunnen afwijken van de realiteit.

De op de website en in de correspondentie genoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Homeovet is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Aan postbussen kan niet geleverd worden.

Elke inspanning wordt gedaan om de website draaiende te houden. Echter, Homeovet neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, indien de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.

Homeovet aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot het gebruik van producten tijdens evenementen of wedstrijden. De regels van de organisatie van deze evenementen en competities dienen te worden gevolgd op ieder moment. Als gevolg van de dynamische ontwikkelingen in wetgeving en verboden stoffen, dient de wetgeving regelmatig worden gecontroleerd door de ruiters en paardeneigenaren.

Alle communicatie vindt plaats via email bij Homeovet.
De klant zal per e-mail over elke stap in verwerking van de bestelling worden ingelicht, de klant wordt gevraagd zijn mail box gereed te houden voor het ontvangen van e-mails van Homeovet over de status van de bestelling.
Onbestelbare e-mails, als gevolg van spamfilters, enz., zijn niet de verantwoordelijkheid van Homeovet.

Bij het verstrekken van informatie op onze website beroepen wij ons op het ons toekomende recht op vrijheid van meningsuiting, zoals dat ondermeer wordt gewaarborgd in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden.

Toepasselijk recht.

in overeenkomsten met zakelijke klanten, entiteiten van publiek recht of publiekrechtelijk speciaal fonds, alle juridische geschillen die voortvloeien uit de zakelijke relatie, met inbegrip van geschillen over geld, zijn onderworpen aan de jurisdictie van de rechtbank in de plaats waar de verkoper is gevestigd.

 

Slotbepalingen,Salvatorische clausule

Mochten bepalingen van dit contract of een toekomstige erin opgenomen bepaling geheel of gedeeltelijk niet rechtsgeldig zijn of de rechtsgeldigheid of uitvoerbaarheid ervan later verliezen, dan mag hierdoor de geldigheid van de overige bepalingen van dit contract niet worden beïnvloed. Hetzelfde geldt, wanneer blijken zou, dat het contract een regelingsleemte bevat.

Privacy policy

Homeovet respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die door u aan ons wordt verschaft  vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens gebruiken wij om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens enkel gebruiken met uw toestemming. Homeovet zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze slechts aan die derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij waarderen uw vertrouwen en stellen daarom alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw shopping ervaring veilig en plezierig is, we nemen alleen contact met u op om uw bestelling te controleren, vertellen u of uw item is verzonden, en als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, en we hopen dat u dat doet, kunnen we u vertellen over leuke nieuwe producten en aanbiedingen.

Uw privacy is bij ons gewaarborgt!

Cookies;

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wat zijn cookies?

 Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Wij plaatsen verder cookies op uw computer om te voorkomen dat u een bepaalde advertentie te vaak te zien krijgt [en om het aantal keren dat een advertentie wordt weergegeven te registreren]. Deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over u. Noch wij, noch de Web Analytics Vendors (Google) zullen een IP-adres koppelen, of proberen te koppelen, aan de identiteit van een computergebruiker.

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

 

Auteursrechten en handelsmerken

Alle inhoud van deze website, met inbegrip van maar niet beperkt tot de tekst, afbeeldingen, logo's, pictogrammen en software,  worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en / of enig ander intellectueel eigendom of eigendomsrechten die eigendom zijn van of in licentie gegeven aan Homeovet . Tenzij uitdrukkelijk hierin voorzien, mag niets in deze website worden beschouwd als het verlenen van een licentie of recht onder een auteursrecht, handelsmerk of andere intellectuele eigendomsrechten van Homeovet of een derde partij. U mag geen Homeovet logo of andere merkgebonden grafisch of handelsmerk niet gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
"Homeovet Animal Care"
evenals "MediScent" en "Herbasan" zijn een handelsmerk van Homeovet. Alle rechten voorbehouden.Receptplicht vanaf 01-07-2008

Via onze Veterinaire Praktijk onder Dr. G. van der Marel kunnen receptverplichte produkten worden bestelt. Deze worden na beoordeling van een origineel recept voorzien.

Homeovet is AK gecertificeerd.

Dr. Vet. G van der Marel.
 

Bedrijfsleider; Gevolmachtigde KM Schoon


Juridische adviseurs: Advokatuur Dirkzwager te Arnhem. TELFA (Trans European Law Firms Alliance)

Homeovet.
Getfertweg 290-7
7512 BG Enschede.
Nederland.


Tel. +31(0)53 - 4313222 - ( vragen over tijdstip van bezorging alleen via mail, zie ook Uw zending vervolging na verwerking! )
Kvk nr: 08166868
Btw nr:NL8187.71.008,B01

Wij danken u voor het winkelen bij Homeovet Veterinaire Praktijk!

datum; 1 - 01 - 2018

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account