Proline Boxby Original Sushi - kattensnack

  • Proline Boxby Original Sushi - kattensnack

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  50 gram

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Onze hedendaagse huiskat is een kieskeurige eter, die echt niet zomaar alles zal accepteren. De Boxby Original Sushi Katsnacks vormen een bijzondere combinatie van kip en koolvis. Een smakelijke zachte traktatie voor de fijnproever thuis.

 

De Boxby Original Sushi Katsnacks vormen een bijzondere combinatie van kip en koolvis. Een smakelijke zachte traktatie voor de fijnproever thuis.

Onze hedendaagse huiskat is een kieskeurige eter, die echt niet zomaar alles zal accepteren. Vandaar dat Proline als fabrikant van kattensnacks alleen geselecteerde grondstoffen van de beste kwaliteit gebruikt, deze op zorgvuldige wijze mengen en zo een kwalitatief hoogstaand product produceren.

 

Een kat zorgt in de meeste gevallen zelf voor zijn voedingspatroon en eet naast de hoofdmaaltijd nog wel 10 tot 12 keer per etmaal een klein beetje. U kunt dat zien aan het bakje met droge brokjes, dat regelmatig moet worden bijgevuld. Met de nieuwe Boxby kattensnacks zorgt U voor wat meer variatie door zo af en toe Uw kat deze traktatie voor te houden.
 

Let er wel op dat uw kat altijd de beschikking heeft over voldoende en vooral vers drinkwater. Veel katten hebben de neiging te weinig te drinken.

 

Analyse
Ruw eiwit 28,0%
Ruw vet 2,0%
Ruwe as 3,5%
Ruwe celstof 0,4%
Vocht 35,0%

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (100% kip); Vis en bijproducten (90% koolvis); plantaardige eiwitextracten; mineralen.

Toepassing

Kitten: 1 stukje per dag
Volwassen kat: 2-4 stukjes per dag

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account