Renske Vers Lam & Rijst

  • Renske Vers Lam & Rijst

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  395 gram

Prijs :
1
tot
9

10
>
Op voorraad

Aantal:  

Complete vers vlees voeding voor honden. Ook zeer geschikt voor honden die slecht reageren op droog- en of blikvoeding of andere soorten van vlees met 60% Lam met Rijst en groenten.

Renske Natuurlijke Diervoeding is samengesteld uit een mix van de allerbeste natuurlijke ingrediënten uit de natuur. Het belangrijkste ingrediënt in dit product is lamsvlees, maar ook volkoren rijst en groenten zijn toegevoegd om de maaltijd compleet te maken.

Renske Vers Vlees is verrijkt met schotse zalm olie (voor een glanzende vacht en een goede ontwikkeling van de hersenen) en glucosamine en chondrointine (ter ondersteuning van de - gewrichten en kapsels). Tevens is ons product rijk aan natuurlijke anti-oxydanten ter bestrijding van de vrije radicalen in het lichaam van uw hond.

Onze zuivere verse natuurlijke ingrediënten, zijn vacuüm geseald en zacht gestoomd voor het behoud van de noodzakelijke voedingstoffen.

Ingrediënten:

Vers lamsvlees (80%), Volkoren rijst (10%), Erwten, Wortelen, Zeewier extract, Kruiden, Vitaminen & mineralen, Glucosamine, Chondroitine

Verkorte analyse:

Eiwitten 13%, Vetten 5%, Vezels 0,5%, As 3%, Vocht 75%, Vitamine A 2500 iu/kg, Vitamine D3 200 iu/kg, Vitamine E 16 mg/kg(als alpha-tocopherol) Vitamine gehalte gegarandeerd tot einde houdbaarheidsdatum.

Gezondheid met Renske

  Vers vlees product
  Gemakkelijk op vakantie, hoeft niet in de diepvries
  Vrij van chemische conserveringsmiddelen, anti-oxidanten, kleur, geur en of smaakstoffen
  Met natuurlijk gemalen bot als grondstof voor calcium en fosfor
  Vrij van tarwe gluten.
 
  Bevat absoluut geen soya, rund, varkens, pinda of melkproducten!
  Bevat geen vlees bijproducten
  Bevat geen E-nummers
  Geen GMO producten

 

Toepassing

Inhoud verpakking: 395 gram

Aantal calorieën per 100 gram: 125 Kcal

Wij adviseren 1 pakje Renske Vers per 13 kg lichaamsgewicht hond. Dit is een gemiddelde en indien de Renske Vers als hoofdvoeding gegeven word.

Indien gecombineerd met brokken, bijvoorbeeld de Renske MOP, dan in verhouding.

Voeden op kamertemperatuur.

Wat over is kan gedurende 3 dagen in de koelkast bewaard blijven of ingevroren worden.

Als u wilt kunt u dit product in de magnetron gedurende 30-60 seconden verwarmen. Het moet dan wel binnen 20 minuten geconsumeerd worden.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account