Royal Canin Breed Chihuahua Junior

  • Royal Canin Breed Chihuahua Junior

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1.5 kg

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Voor Chihuahua pups tot 8 maanden, ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Chihuahua en de brokjes zijn precies afgestemd op de kleine kaken van de jonge Chihuahua.

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Ondersteuning van het hart
  • Ondersteuning van huid en vacht
  • Het behouden van het ideale gewicht
  • De verhoogde smakelijkheid
  • Beperking van ontlasting en geur
  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Speciaal voor kleine kaken 

Speciaal voor kleine kaken

Deze exclusieve brokjes bevorderen de eetlust van zelfs de meest kieskeurige Chihuahua. Ze hebben een zorgvuldig geselecteerde natuurlijke smaak en een speciaal aangepaste vorm en grootte.

BEPERKING VAN ONTLASTING EN GEUR

Helpt de hoeveelheid en geur van de ontlasting te beperken.

STERK IMMUUNSYSTEEM

Ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Chihuahua

SPECIAAL VOOR KLEINE KAKEN

De brokjes zijn precies afgestemd op de kleine kaken van de jonge Chihuahua.

Spierontwikkeling

In de periode van 5 tot 8 maanden neemt het gewicht van de Chihuahua pup minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in de groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden plaats. het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt

Langzaam volwassen

De pup is steeds beter in staat grotere hoeveelheden voeding te verteren. Ook de mogelijkheid tot het verteren van zetmeel groeit.

Tanden en gebit

De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden bereikt, heeft hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen voor hij het doorslikt. Zo wordt niet alleen de opname van zijn voedsel vertraagd, wat de spijsvertering minder belast, maar ook zijn mondhygiëne verbeterd. Wist u dat Royal Canin droogvoeding de tanden reinigt maar natvoeding (uit bijvoorbeeld blik of kuipje) en 'kliekjes' niet?

Ingredienten

Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, dierlijke vetten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, natriumpolyfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), L-lysine, taurine, eipoeder, DL-methionine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Voedingstabel

Voedingstabel

Gemiddelde analyse

Gemiddelde analyse

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account