Royal Canin Breed Dachshund ( Teckel ) Junior

  • Royal Canin Breed Dachshund ( Teckel ) Junior

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1.5 kg

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Voor de Dashond ( Teckel ) pup van 2 tot 10 maanden, voorziet in de eisen van een korte en intensieve groeiperiode van de Dashond dankzij het aangepaste vetgehalte en de optimale hoeveelheid eiwitten.

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

    • Bevordering van de gewrichtsontwikkeling
    • Veilige groei
    • Beperking van ontlasting en geur
    • Ondersteuning van het immuunsysteem

JOINT DEVELOPMENT SUPPORT

Voor een harmonieuze groei van het skelet en opbouw van de spieren. De voeding bevat een uitgebalanceerd energie- en eiwitniveau. Daarnaast bevat deze voeding een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium en fosfor voor een optimale ontwikkeling van het groeiende skelet. Chondroïtine, glucosamine, EPA en DHA zijn toegevoegd voor de ondersteuning van de gewrichten

VEILIGE GROEI

Voorziet in de eisen van een korte en intensieve groeiperiode van de Dashond dankzij het aangepaste vetgehalte en de optimale hoeveelheid eiwitten.

BEPERKING VAN ONTLASTING EN GEUR

Helpt de hoeveelheid en geur van de ontlasting te beperken.

STERK IMMUUNSYSTEEM

Ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Dashond.

De ontwikkeling van het skelet

Het skelet heeft aanzienlijke hoeveelheden eiwitten en mineralen nodig. het calciumgehalte moet in exact de juiste hoeveelheid in de voeding aanwezig zijn, niet te veel en niet te weinig.

Aandacht voor de spijsvertering

De overschakeling van melk naar vaste voeding moet voorzichtig en langzaam gebeuren. De pup kan namelijk nog geen grote hoeveelheden voeding opnemen en  nog nauwelijks zetmeel verteren. Het gewicht moet op beheerste wijze blijven toenemen, zodat de pup niet te zwaar wordt. Overgewicht kan het nog kwetsbare skelet te zwaar belasten.

Nog niet volledig ontwikkeld immuunsysteem

In de eerste weken van zijn leven profiteert de pup van de afweerstoffen die hij met de moedermelk binnenkrijgt. Tussen de 4e en 12e week doorloopt de pup een kritische periode wat betreft zijn immuunsysteem (afweersysteem). De immuniteit die via de moedermelk werd doorgegeven neemt geleidelijk af terwijl zijn eigen immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is. Dit is pas compleet wanneer het gehele vaccinatie programma is doorlopen. De juiste voeding kan hem helpen dit "immuniteitsgat" veilig te overbruggen.

Ingredienten

Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sachariden, natriumpolyfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), L-lysine, taurine, eipoeder, DLmethionine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), L-carnitine, hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account