Dierenarts-Therapeut | Wederverkoper
Gast Inloggen .

categorie
Royal Canin Breed Duitse Herder Junior
Royal Canin Breed Duitse Herder Junior
Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 3 kg

Prijs: € 22,39
In Voorraad
Aantal:  
Gewicht: 12 kg

Prijs: € 68,29
In Voorraad
Aantal:  

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Een goede spijsvertering
  • Versterking van botten en gewrichten 
  • Bescherming van de gevoelige huid
  • Ondersteuning van het immuunsysteem

TARGETED DIGESTIVE SECURITY

Een zeer goede verteerbaarheid die geschikt is voor het gevoelige spijsverteringsstelsel van de jonge Duitse Herder dankzij een selectie van licht verteerbare eiwitten (L.I.P.), geconcentreerde  energiebronnen en Acti-Flora-complex (prebiotica en psyllium). De voeding is aangepast om overbelasting van de maag te voorkomen.

VERSTERKING VAN BOTTEN EN GEWRICHTEN

Draagt bij aan gelijkmatige groei em goede ontwikkeling van het skelet.

GEVOELIGE HUID (PH>7)

De huid heeft een beschermende functie. German Shepherd 30 Junior ondersteunt de beschermende rol van de huid en helpt bij het behouden van de natuurlijke schoonheid van de vacht van een jonge Duitse Herder

STERK IMMUUNSYSTEEM

Ondersteunt het immuunsysteem van de Duitse Herder pup.

Spierontwikkeling

In deze periode neemt het gewicht van de Duitse Herder pup minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in de groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup een aangepaste voeding krijgt tijdens de groei.

Langzaam volwassen

De pup is steeds beter in staat grotere hoeveelheden voeding te verteren. Ook de mogelijkheid tot het verteren van zetmeel groeit. In deze belangrijke fase van groei, is het van belang uw pup 'schraal' te laten opgroeien om gewrichtsproblemen in de toekomst te helpen voorkomen.

Tanden en gebit

De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij 7 maanden oud is, heeft hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen voor hij het doorslikt. Zo eet hij niet alleen langzamer, maar wordt ook zijn mondhygiëne verbeterd.

 

Voedingstabel

Voedingstabel

Gemiddelde analyse


Nieuwsbrief
 
Homeovet Veterinair Praxis cv. copyright 2012 Hyacinthville Ltd.programming: SJM Softech Private Ltd.