Dierenarts-Therapeut | Wederverkoper
Gast Inloggen .

categorie
Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult
Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult
Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 3 kg

Prijs: € 20,35
In Voorraad
Aantal:  
Gewicht: 12 kg

Prijs: € 62,73
In Voorraad
Aantal:  

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Behoud van het ideale gewicht
  • Ondersteuning van het skelet
  • Ondersteuning voor een mooie en gezonde vacht
  • Ondersteuning van het gezichtsvermogen

IDEAL WEIGHT FORMULA

Helpt de Labrador Retriever het ideale gewicht te behouden door de combinatie van een hoger eiwitgehalte (30%) met een lager vetgehalte (13%). L-carnitine is toegevoegd ter bevordering van de verbranding van vetten. Een brok met een unieke vorm en samenstelling (o.a. gerst en psyllium) geven een verzadigd gevoel.

ONDERSTEUNING VAN HET SKELET

Helpt de botten en gewrichten van de Labrador Retriever te ondersteunen.

MOOIE EN GEZONDE WATERDICHTE VACHT

Voor een unieke en mooie waterdichte vacht. Ondersteunt tevens de beschermende functie van de huid.

ONDERSTEUNING VAN HET GEZICHTSVERMOGEN

Beschermt de ogen en helpt het verouderingsproces te vertragen met antioxidanten (luteïne, zeaxanthine, vitamine E en C)

Perfecte isolatie

Dikke, dichte, korte haren met een dichte ondervacht: de vacht van de Labrador Retriever is waterdicht en beschermt hem tegen schrammen en kou. De talgklieren schieden grote hoeveelheden talg af, zodat het water van zijn vacht af glijdt, zoals bij de veren van een eend.

Beheersing van de eetlust

De labrador heeft van nature meer vetmassa dan de meeste andere honden. Dit is ook niet vreemd, we weten namelijk dat zijn voorouders zwommen in de koude Atlantische Oceaan. Om deze kou te trotseren, heeft de Labrador een dikkere laag vet. Daarom is een Labrador een gulzige eter met een grote eetlust, waardoor hij een grote kans op overgewicht heeft.

Gewrichtsbeheersing

De Labrador Retriever is een gedreven sporter en zet zich voor 100% in. Door zijn robuuste lichaamsbouw, actieve levenswijze en zijn aanleg voor overgewicht komen zijn gewrichten onder zware druk te staan. Dit vormt een risico voor zijn gevoelige gewrichten.

Ingredienten

Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gerst, dierlijke vetten, plantaardige vezels, maïsgluten, bietenpulp, isolaat van plantaardige eiwitten*, mineralen, visolie, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, natriumpolyfosfaat, taurine, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), L-carnitine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Voedingstabel

Voedingstabel

Gemiddelde analyse

Gemiddelde analyse


Nieuwsbrief
 
Homeovet Veterinair Praxis cv. copyright 2012 Hyacinthville Ltd.programming: SJM Softech Private Ltd.