Dierenarts-Therapeut | Wederverkoper
Gast Inloggen .

categorie
Royal Canin Breed Labrador Retriever Junior
Royal Canin Breed Labrador Retriever Junior
Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 3 kg

Prijs: € 22,39
In Voorraad
Aantal:  
Gewicht: 12 kg

Prijs: € 68,29
In Voorraad
Aantal:  

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Veilige groei
  • Behouden van het ideale gewicht
  • Bevordert een evenwichtige darmflora
  • Ondersteuning van het immuunsysteem

SAFE GROWTH

Voor een harmonieuze groei van het skelet en opbouw van de spieren bevat de voeding een uitgebalanceerd energie- en eiwitniveau. Daarnaast bevat het een evenwichtige hoeveelheid calcium en fosfor voor een optimale ontwikkeling van het groeiende skelet. Chondroïtine, glucosamine, EPA en DHA zijn toegevoegd voor de ondersteuning van de gewrichten.

VOORKOMT OVERGEWICHT

Helpt de Labrador Retriever van pup af aan het ideale gewicht te behouden.

PREBIOTICA EN PSYLLIUM

Bevordert een evenwichtige darmflora dankzij prebiotica en psyllium

STERK IMMUUNSYSTEEM

Ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Labrador Retriever.

Spierontwikkeling

In deze periode neemt het gewicht van de Labrador Retriever minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterket wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt.

Langzaam volwassen

De pup is steeds beter in staat grotere hoeveelheden voeding te verteren. Ook de mogelijkheid tot het verteren van zetmeel groeit. In deze belangrijke fase van de groei, is het van belang uw pup 'schraal' te laten opgroeien om gewrichtsproblemen in de toekomst te helpen voorkomen. Bijvoeding kan schadelijke gevolgen hebben.

Tanden en gebit

De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden bereikt, heeft hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen voor hij het doorslikt. Zo wordt niet alleen de opname van zijn voedsel vertraagd, wat de spijsvertering minder belast, maar ook zijn mondhygiëne verbeterd.

Ingredienten

Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, gerst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, visolie, plantaardige vezels, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), eipoeder, bietenpulp, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, L-lysine, natriumpolyfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), taurine, DL-methionine, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), L-carnitine, hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

 

Gemiddelde analyse


Nieuwsbrief
 
Homeovet Veterinair Praxis cv. copyright 2012 Hyacinthville Ltd.programming: SJM Softech Private Ltd.