Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Junior

  • Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Junior

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1.5 kg

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Voor Yorkshire Terriër pups tot 10 maanden; Voorziet in de eisen van de korte en intensieve groeiperiode van de Yorkshire Terriër dankzij het aangepaste vetgehalte en de optimale hoeveelheid eiwitten. Draagt bij aan een goede skeletvorming

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor:

  • Ondersteuning van een snelle groei
  • Speciaal voor moeilijke eters
  • Ondersteuning van optimale spijsvertering
  • Ondersteuning van het immuunsysteem

RAPID GROWTH

Voorziet in de eisen van de korte en intensieve groeiperiode van de Yorkshire Terriër dankzij het aangepaste vetgehalte en de optimale hoeveelheid eiwitten. Draagt bij aan een goede skeletvorming dankzij een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium en fosfor.

SPECIAAL VOOR MOEILIJKE ETERS

Komt tegemoet aan de eisen van zelfs de meest kieskeurige Yorkshire Terriër pup dankzij de unieke smakelijke samenstelling.

BETERE SPIJSVERTERING

Draagt bij aan een optimale spijsvertering en helpt de hoeveelheid ontlasting te verminderen.

STERK IMMUUNSYSTEEM

Ondersteunt het immuunsysteem van de jonge Yorkshire Terriër.

Spierontwikkeling

In deze periode neemt het gewicht van de Yorkshire Terriër minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden van de groei plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt

Langzaam volwassen

De pup is steeds beter in staat grotere hoeveelheden voeding te verteren. Ook de mogelijkheid tot het verteren van zetmeel groeit. In deze belangrijke fase van groei, is het van belang uw pup 'schraal' te laten opgroeien om gewrichtsproblemen in de toekomst te helpen voorkomen.

Doorbreken van volwassen gebit

De melktanden die de pup kreeg toen hij zo'n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden oud is, heeft hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen voor hij het doorslikt. Zo eet hij langzamer en wordt ook zijn mondhygiëne verbeterd. Wist u dat Royal Canin droogvoeding de tanden reinigt en natvoeding (uit bijvoorbeeld blik of een kuipje) of 'kliekjes' niet?

Ingredienten

Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, maïsmeel, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, plantaardige oliën (sojaolie, bernagieolie), visolie, gist, Fructo-Oligo-Sacchariden, natriumpolyfosfaat, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), taurine, DL-methionine, L-lysine, eipoeder, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Voedingstabel

Voedingstabel

Gemiddelde analyse

Gemiddelde analyse

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account