Royal Canin Giant Puppy Active

  • Royal Canin Giant Puppy Active

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  15 kg

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Voor pups van zeer grote honden die professioneel getraind worden tot een leeftijd van 2 tot 8 maanden

Gedurende de eerste 8 maanden groeit de Giant pup zeer snel: na 5 maanden zal hij 50% van het volwassen gewicht berreikt hebben en met 8 maanden zal zijn skelet 89-90% van de volwassen afmetingen hebben.

 Tegelijkertijd is zijn spijsverteringssysteem nog steeds in ontwikkeling. DIt zal pas volledig volgroeid zijn aan het eind van de eerste groeifase. Daarom is het belangrijk zijn voeding nauwkeurig in de gaten te houden, om hem de noodzakelijke voedingsstoffen te geven zonder spijsverteringsproblemen te riskeren.

Deze voeding is geschikt voor pups van 2 tot 8 maanden van zeer grote honden die professioneel getraind worden en voor wie het energiegehalte van Giant Puppy 34 niet toereikend is.

VEILIGE SPIJSVERTERING

Een exclusieve combinatie van voedingsstoffen die zorgen voor een optimaal veilige spijsvertering (LIP-eiwitten) en een uitgebalanceerde darmflora (prebiotica), FOS, MOS) die de spijsvertering van de pup helpen verbeteren.

NATUURLIJK AFWEERSYSTEEM

Helpt het natuurlijke afweersysteem van de pup te versterken dankzij een gepatenteerde combinatie van antioxidanten en Manno-Oligo-Sacchariden.

VEILIGE GROEI

Een aangepast energiegehalte en een optimale hoeveelheid eiwitten zorgen voor een gecontroleerde groei en helpt overgewicht te voorkomen.

OPTIMALE BALANS (ENERGIE/ CALCIUM)

Draagt bij aan een goede bot opbouw dankzij een optimale hoeveelheid en balans van calcium en fosfor.

IDEALE GEWICHT BEHOUD

Behoud van het ideale gewicht door een hoger energiegehalte speciaal voor pups van zeer grote rassen die professioneel getraind worden.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account