Dierenarts-Therapeut | Wederverkoper
Gast Inloggen .

categorie
Royal Canin Medium Adult 25
Royal Canin Medium Adult 25
Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 4 kg

Prijs: € 24,99
In Voorraad
Aantal:  
Gewicht: 15 kg

Prijs: € 63,19
In Voorraad
Aantal:  

De Medium hond is levendig, speels , beweeglijk en heeft een groot uithoudingsvermogen. Dat alles vergt veel van zijn natuurlijke afweersysteem. Tijdens lange wandelingen, jacht en spel wordt hij blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf (schrammen, insectenbeten enz.). Een speciaal aangepaste gezondheidsvoeding kan zijn natuurlijke afweersysteem versterken en zijn algemene gezondheid bevorderen.

OPTIMAAL GEWICHT  

Helpt het lichaamsgewicht op peil te houden. Dankzij een aangepast energiegehalte (14% vet en 3930 kcal/kg gemeten energie)

HOGE VERTEERBAARHEID

waarborgt een optimale vertering van de voeding. Dankzij de zeer hoge kwaliteit  van de eiwitten en een uitgebalanceerde hoeveelheid vezels. Deze vezels zijn noodzakelijk voor een optimale darmwerking.

VERBETERDE SMAKELIJKHEID

Stimuleert de eetlust van kieskeurige eters. Geselecteerde natuurlijke aroma's en een brok met aangepast formaat, een speciale vorm en een vernieuwde textuur.

STRENGTHENING NATURAL DEFENSES

Stimuleert de natuurlijke weerstand. Helpt de natuurlijke weerstand op te bouwen dankzij Manno-Oligo-Sacchariden (draagt bij aan een gezonde darmflora). Omega-3 (EPA-DHA). Bevat Omega-6 vetzuren, zink, Vitamine A en biotine voor het stimuleren van de vernieuwing van huid en vacht. Deze voeding bevat tevens vitamine E & C die het behoud van de cellen ondersteunt.

Ingredienten

Gedehydreerd gevogeltevlees, tarwemeel, maïsmeel, maïs, tarwe, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, bietenpulp, visolie, sojaolie, gist, mineralen, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), eipoeder.

Voedingstabel

Gemiddelde analyse

Gemiddelde analyse


Nieuwsbrief
 
Homeovet Veterinair Praxis cv. copyright 2012 Hyacinthville Ltd.programming: SJM Softech Private Ltd.