Dierenarts-Therapeut | Wederverkoper
Gast Inloggen .

categorie
Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer
Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P

 

Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer is ontwikkeld om aan te sluiten aan de voedingsbehoefte van iedere hond die extra ondersteuning van de gewrichten kan gebruiken, onafhankelijk van ras of grootte. Door de speciale samenstelling is Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer ook geschikt voor oudere honden, vanwege het verlaagde fosforgehalte. Daarnaast bevat Mobility C2P+ hondenvoer een matig gehalte aan calorieën om de gewrichten die belast worden door teveel gewicht te ondersteunen en het ideale gewicht te behouden.


Royal Canin Mobility is overgegaan in de vernieuwde formule, Royal Canin Mobility C2P+. De verbeterde formule zorgt voor een effectievere aanpak om de kwaliteit van leven van honden met een verminderde mobiliteit te helpen verbeteren. De combinatie van kurkuma, gehydrolyseerd collageen en polyfenolen uit groene thee ondersteunt de gezondheid van gewrichten en geeft een verbetering van de mobiliteit en kwaliteit van het leven van uw hond. Kurkuma-extract is een natuurlijke kleurstof die textiel en de handen kan verkleuren. Vermijd daarom contact van de voeding met kleding. Gebruik altijd een maatbeker en was na gebruik uw handen met water en zeep. 


Indicaties

 • Behoud van mobiliteit (beweeglijkheid gewrichten)
 • Ondersteuning van de gewrichten bij honden met artrose en na chirugie of trauma
 • Oudere hond met stijfheid van de gewrichten en startkreupelheid


Niet gebruiken bij

 • Drachtige en zogende teven
 • Pups jonger dan 8 maanden

Belangrijkste eigenschappen

 • Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer is een uitgebalanceerde, volledige voeding voor honden die levenslang gegeven kan worden.
 • Ondersteuning van de gewrichten; Bevat het C2P+ gewrichtscomplex: Een innovatieve synergetisch werkende combinatie van kurkuma-extract, gehydrolyseerd collageen en polyfenolen uit groene thee, waarvan bekend is dat deze de gewrichten ondersteunt.
 •  Verbetering van mobiliteit en levenskwaliteit; Draagt bij aan de verbetering van de mobiliteit en levenskwaliteit van honden.
 • Uitstekende smakelijkheid en tolerantie; Een spontane voedingsinname draagt er toe bij dat de dagelijkse aanpak van de mobiliteit van de hond wordt vergemakkelijkt.
 • Behoud van een gezond gewicht; Een matig gehalte aan calorieën helpt de gewrichten die belast worden door teveel gewicht te ondersteunen en het ideale gewicht te behouden.
 • De droogvoeding valt binnen de S/O Index range, speciaal ontwikkeld om te zorgen voor een urine waarin zowel de vorming van struviet- als calciumoxalaatkristallen wordt beperkt.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Mobility C2P+ hondenvoer:
Maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, visolie, bietenpulp, tarwegluten*, gehydrolyseerd collageen (1,5%), mineralen, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: RC Mobility hond 2 kg

Prijs: € 17,95
In Voorraad
Aantal:  
Gewicht: RC Mobility hond 12x400gr

Prijs: € 40,95
In Voorraad
Aantal:  
Gewicht: RC Mobility hond 7 kg

Prijs: € 44,95
In Voorraad
Aantal:  
Gewicht: RC Mobility hond 12 kg

Prijs: € 59,95
In Voorraad
Aantal:  


Nieuwsbrief
 
Homeovet Veterinair Praxis cv. copyright 2012 Hyacinthville Ltd.programming: SJM Softech Private Ltd.