Schüssler Celzouten Nr.11 Silicea

  • Schüssler Celzouten Nr.11 Silicea

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  50 ml

Prijs:
Niet op voorraad

Dr. Schuessler Zout Nr.11 voor vacht, nagels, huid en ontstekingen met etter. Silicea is bovendien belangrijk voor het bindvlies van het oog. Silicea reguleert het geleidend vermogen van de zenuwbanen.

In alle cellen van het lichaam bevinden zich grote hoeveelheden kiezelzuur. Silicea is hoofdverantwoordelijk voor de sterkte van het bindweefsel, vooral voor de huid, haren en nagels. Silicea is bovendien belangrijk voor het bindvlies van het oog


Silicea, de kiezelzuur, is een bouwsteen en een functiemiddel  voor het bindweefsel. Het gebrek toont zich in gescheurde huid, rimpelige huid, brokkelige nagels, laagsgewijze loslaten, een bloeduitstorting door poreuze aderwand.
 

 Ook bij etterende huid  is dit mineraal aanbevolen
 

Indicatie
Ettering van de huid, acute /chronische ontstekingen met etter, abcessen, neiging tot fistelvorming; ingetreden splinter/doorn; haarbreuk, doffe dunne vacht; brokkelige nagels, etterige ontsteking nagels; naar botbreuk; verhardingen van de klieren; chronische anaalklier onsteking; bloeduitstorting; licht en geluid gevoelige dieren ; bij afzetting van urinezuur is natrium phosphoricum een geschikt supplement.

 

Samenstelling
100 gr. Silicea, 15 % Alcoholgehalte.
 

Voldoende voor 200 - 400 toedieningen.
 

Toepassing

Kleine Huisdieren
3 x daags 3 – 4 Druppels
 

Grote Huisdieren
3 x daags 5 – 10 Druppels

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account