Simicur Allergicur compositum

  • Simicur Allergicur compositum

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  100 ml

Prijs : € 23,50 - € 21,92
1
tot
2
€ 23,50

3
tot
99
€ 21,92

Niet op voorraad

Allergicur bestaat uit:

  • Apis mellifica D6 (ontstekingsremmend)
  • Carbo mineralis D6 (werking op huid en haren)
  • Calendula off. D3 (ontstekingsremmend, wondhelend)

Toepassing: Toegevoegd aan de voeding geeft Allergicur een gezonde en normale reactie op allergenen. Daarom kan Allergicur worden aangewend bij allergische reacties die gepaard gaan met jeuk en huidschilfering, in het bijzonder huidallergie zoals zomereczeem bij paarden en voedings- en/of vlooienallergie bij honden en katten. Ook is Allergicur toepasbaar bij overgevoeligheden van longen en luchtwegen (allergische astma) en bij allergische overgevoeligheden van de darmen (darmkrampen).Werking: De ontstekingsremmende werking van Apis mellifica ,speciaal op allergische reacties in het lichaam wordt ondersteund door de helende werking van Calendula en de versterkende werking op bindweefsels van Carbo mineralis.Dosering: Allergicur oraal toedienen door het eten, via het drinkwater of direct in de mond, in de volgende doseringen:


paard/pony: 2x daags 30 druppels
honden: 2 x daags 15-25 druppels
katten: 2 x daags 10-15 druppelsInhoud: 100 ml = ca. 2250 druppelsOpmerking: Paarden die gevoelig zijn voor staart- en maneneczeem dienen reeds ruim voor de zomer, in maart, te worden behandeld met Allergicur, opdat er zich geen allergische reacties ontwikkelen. Het verdient aanbeveling deze paarden gedurende de gehele zomer (tot september) te behandelen in combinatie met SIMICUR Huidolie tegen de jeuk.Opmerking: Enkele dagen na het begin van de behandeling kan verergering van de symptomen optreden, zoals urticaria of verergering van hoesten. Deze verergering is van voorbijgaande aard, maar het is in deze gevallen verstandig om de behandeling 1 - 2 dagen op te schorten, om vervolgens dezelfde behandeling voort te zetten.

Aanvullend diervoeder 


Deze teksten, voorbeelden en indicaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen in de veterinaire praktijk van Dr. Vet. van der Marel
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van uw dierenarts.

Producent: Simicur International BV.

Toepassing

Traditioneel gebruik van Allergicur:

paard hond kat
zomereczeem vlooienallergie vlooienallergie
astmatische bronchitis allergie/jeuk allergie/jeuk
gevoelige huid/jeuk astma astma
urticaria/galbulten voedingsallergie voedingsallergie

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account