Simicur Arthricur compositum

  • Simicur Arthricur compositum

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  100 ml

Prijs :
1
tot
2

3
tot
99

Op voorraad

Aantal:  

Arthricur bestaat uit:

  • Rubia tinctorum D3 (spasmolytisch en diuretisch)
  • Solidago virgaurum D3 (versterking capillairwanden)
  • Rhus toxicodendron D6 (spierstofwisseling, atrose)

Toepassing: Toegevoegd aan de voeding geeft Arthricur een optimale spierstofwisseling en een versterkte doorbloeding van spieren en gewrichten. Door deze werking is Arthricur toepasbaar bij spierstijfheid en spierblessures, in het bijzonder spierbevangenheid en rugpijnen. Door de versterking van de doorbloeding van de gewrichtskapsels is Arthricur tevens het aangewezen middel voor de behandeling van stijve gewrichten, ten gevolge van artrose.Werking: Bij rugpijn en na zware inspanning kan verkramping van de spieren optreden door excessieve ophoping van giftige stoffen (melkzuur) in de spieren. Door de stofwisseling en doorbloeding van de spieren te stimuleren en de afvoer van de giftige stoffen via de nieren te versterken is Arthricur uitermate geschikt om te worden toegepast bij stijve spieren en spierbevangenheid.
Artrose is een chronische ontsteking en deformering van een gewricht. Dit wordt veroorzaakt door de ophoping van giftige stofwisselingsproducten in en om het gewricht. Door versterking van de doorbloeding en afvoer van deze stofwisselingsproducten is Arthricur het aangewezen middel bij stijve gewrichten ten gevolge van artrose.Dosering: Arthricur oraal toedienen door het eten, via het drinkwater of direct in de mond, in de volgende doseringen:


paard/pony: 2x daags 30 druppels
honden: 2 x daags 15-25 druppels
katten: 2 x daags 10-15 druppelsInhoud: 100 ml = ca. 2250 druppelsOpmerking: Tijdens de behandeling dient men normaal te bewegen. Bij de behandeling van artrose verdient het aanbeveling Osteocur in combinatie met Arthicur te gebruiken, aangezien Osteocur regulerend werkt op het beendergestel.


Aanvullend diervoeder


Deze teksten, voorbeelden en indicaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen in de veterinaire praktijk van Dr. Vet. van der Marel
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van uw dierenarts.

Producent: Simicur International BV.

Toepassing

Traditioneel gebruik van Allergicur:

paard hond kat
rugpijn/spierpijn artrose artrose
spierbevangenheid spierpijn spierblessure
artrose stijve spieren  
spierblessure    

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account