Simicur Lamicur compositum Dierhomeopathie

  • Simicur Lamicur compositum Dierhomeopathie

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  100 ml

Prijs :
1
tot
2

3
>
Op voorraad

Aantal:  

Lamicur bestaat uit:

  • Ledum palustre D6 (excretie stimulerend)
  • Amica montana D6 (ontstekingsremmend, resorptiemiddel)

Toepassing: Toegevoegd aan de voeding zorgt Lamicur voor een gezonde ontwikkeling en instandhouding van hoeven en hoeflederhuid. Daarom kan Lamicur worden aangewend bij ontstekingen van de hoeflederhuid die gepaard gaan met warmte en stekende pijnen. Indicaties zijn acute hoefbevangenheid en overgevoeligheid voor hoefbevangenheid.Werking: Hoefbevangenheid wordt gekenmerkt door een ontsteking van de hoeflederhuid. Door ophoping van ontstekingsproducten tussen de hoeflederhuid en de hoornlaag van de hoef kan hoefbevangenheid leiden tot het loslaten van de hele zool en eventueel tot kanteling van het hoefbeen. Door de ontstekingsremmende werking van Ledum zorgt Lamicur ervoor dat hoefbevangenheid bij gevoelige paarden wordt voorkomen, mits Lamicur geregeld en vroegtijdig wordt toegediend. Bij een bestaande hoefbevangenheid zorgt Lamicur ervoor dat de afvalstoffen die zich hebben opgehoopt tussen hoeflederhuid en hoornlaag versneld worden afgevoerd.Dosering: Lamicur oraal toedienen door het eten, via het drinkwater of direct in de mond, in de volgende doseringen:


paard/pony: 2 - 4 x daags 30 druppelsInhoud: 100 ml = ca. 2250 druppelsWerking: Bij paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid dient men Lamicur samen met Gastricur geruime tijd voordat het paard in het voorjaar de wei ingaat reeds toe te dienen.


Aanvullend dier/veevoeder naar homeopatisch voorbeeld GMP (Good Manufacturing Practice) geproduceerd.


Deze teksten, voorbeelden en indicaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen in de veterinaire praktijk van Dr. Vet. van der Marel
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van uw dierenarts.

Producent: Simicur International BV.

Toepassing

Indicaties voor het gebruik van Lamicur:

paard hond kat
hoefbevangenheid    
ontsteking hoeflederhuid    

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account