Simicur Spiergel

  • Simicur Spiergel

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 500 ml

Prijs : € 14,95 -€ 12,40
1
tot
2
€ 14,95

3
tot
99
€ 12,40

Gratis verzending vanaf 89.00
Niet op voorraad

SIMICUR spiergel is een verkoelende gelei op natuurzuivere basis. De spiergel werkt verlichtend bij blessures van spieren, gewrichten en pezen en houdt het paardenlichaam soepel. De spiergel kan bovendien gebruikt worden bij massages om de benen na het werk te koelen.

Werking:
SIMICUR spiergel is een menthol gel aangevuld met de etherische oliën van eucalyptus en Rozemarijn. Hierdoor heeft de gel een stimulerende werking op de doorbloeding van weefsels. De spiergel heeft een verkoelende, kramp- en pijnstillende werking en is te gebruiken bij blessures van spieren, gewrichten en pezen. Bovendien kan de gel voor en na het werk gebruikt worden, om de spieren en pezen van hals, rug en ledematen soepel te houden.

Toepassing:
Spiergel aanbrengen op de palm van de hand en door wrijvende bewegingen het lichaam insmeren en masseren. Spiergel kan ook worden gebruikt op opgezette of gezwollen delen van het lichaam. Spiergel is uitluitend voor uitwendig gebruik en kan als zodanig in de sport worden gebruikt.

Inhoud: verkrijgbaar in flacons van 500 ml en 2000 ml


Verzorgingsprodukt 


Deze teksten, voorbeelden en indicaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen in de veterinaire praktijk van Dr. Vet. van der Marel
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van uw dierenarts.

Producent: Simicur International BV.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account