Simicur Tendogel

  • Simicur Tendogel

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 500 ml

Prijs: € 15,45
Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

SIMICUR Tendogel is een plantaardige gelei op natuurzuivere basis. De spiergel werkt stimulerend op de doorbloeding van pezen en banden en heeft daardoor een versterkende werking op peesblessures en bij verstuikingen van gewrichten. Tendogel is speciaal gericht op het inwrijven of masseren van pezen en banden.

Werking:
SIMICUR tendogel is een plantaardige gel op basis van de extracten van Arnica, Symphytum, Rhus toxicodendron, Ledum en Harpagophytum. Hierdoor heeft de gel een stimulerende werking op de doorbloeding van weefsels en een pijnstillende werking. De Tendogel is te gebruiken bij blessures van spieren, gewrichten en pezen. Bovendien kan de gel worden gebruikt voor de massage van overvulde gewrichten.

Toepassing:
Tendogel aanbrengen op de palm van de hand en door wrijvende bewegingen het lichaam insmeren en masseren. Tendogel kan ook worden gebruikt op opgezette of gezwollen delen van het lichaam. Tendogel is uitsluitend voor uitwendig gebruik en kan als zodanig in de sport worden gebruikt.

Inhoud: 500 ml

Verzorgingsprodukt 


Deze teksten, voorbeelden en indicaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen in de veterinaire praktijk van Dr. Vet. van der Marel
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van uw dierenarts.

Producent: Simicur International BV.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account