Stassek Equifix Lederbalsem met bijenwas

  • Stassek Equifix Lederbalsem met bijenwas

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  500 ml

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Equifix leder balsem is een top kwaliteit lederverzorgings-produkt. Het bevat bijzonder hydraterende en impregnerende componenten die bij uitstek geschikt zijn voor beschadigd, droog en broos leder.

Stassek Lederbalsam met bijenwas

♥ Voedt het leer en maakt het waterafstotend en soepel.

♥ ïmpregneerd en beschermt alle gladde leersoorten

Niets is vervelender dan een wandeling, waarbij je natte en koude voeten krijgt, omdat je schoenen slecht zijn geïmpregneerd. Niets is vervelender dan moeizaam je zadel of hoofdstel te hebben gereinigd en vervolgens te moeten vast stellen dat het leer er precies zo slecht uitziet als voorheen. Dat kan je niet overkomen met Equifix Lederbalsam!

Equifix leder balsem met bijenwas is een top kwaliteit lederverzorgings-produkt. Het bevat bijzonder hydraterende en impregnerende componenten die bij uitstek geschikt zijn voor beschadigd, droog en broos leder.

Equifix Lederbalsam garandeert de beste zorg en nutritionele eigenschappen. Het trekt snel in en is hars en zuurvrij. Het met met Equifix Lederbalsam behandelde leder is ongevoelig voor vocht, maar blijft ademend.

De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten verwijderen lichte vervuiling op een zachte manier en zorgen voor een sterke impregnering. De echte bijenwas beschermt het oppervlak duurzaam en maakt het bestand tegen invloeden van buitenaf.

Stassek DIVERSIT - Lederbalsam Lederbalsam mit Bienenwachs www.stassek.com

Toepassing

Met behulp van een zachte doek op het leer aanbrengen. Laat het kort intrekken en verwijder eventuele restanten met een schone doek. Bij zware vervuiling, raden we een pre-reiniging met Equifix zadel zeep aan.

Tip: In het geval van zeer hard en bros leder kunt u Equifix leder olie gebruiken. Voor het vetvrij reinigen (bijv zadel, motorfiets zadels, autostoelen gemaakt van leer of lederen meubels) raden we de Equifix Triplex leerreiniging tinctuur aan.
En als dingen moeten zeer snel gebeuren: Equifix Faulpelz!


 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account