Supra Cell N 2000 propolis knaagdieren

  • Supra Cell N 2000 propolis knaagdieren

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  15 ml

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Ter ondersteuning van het immuunsysteem, bij infecties en ontstekingen. Nuttig bij verkoudheden en slecht genezende wonden, maag- en darmontstekingen, tijdens herstel.

 

 

 

N 2000

Verbetering van het immuunsysteem, bij infecties en ontstekingen. Nuttig bij verkoudheden en slecht genezende wonden, maag-en darmontstekingen, tijdens herstel.

Mineralstoffkatalysator Propolis, Bijen propolis, is een veelzijdige natuurlijke genezende stof. Het fungeert als een soort natuurlijk antibioticum via zijn anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Alle vitale sporenelementen die het organisme dienen in de opbouwstructuur, werden ontdekt in propolis. Wij gebruiken alleen zuivere propolis uit afgelegen gebieden in Zuid-Amerika, om mogelijke blootstelling aan milieuverontreinigende stoffen te voorkomen. Het is vooral nuttig in combinatie met andere geneesmiddelen, met bijvoorbeeld N 300 voor verkoudheid, met N 700 bij diarree, enz.

N 2000 propolis kan voor acuut, maar ook preventief, lange of korte-termijn behandeling, een tot twee weken per maand worden gebruikt.

Samenstelling:
Propolis C 6

 

15 ml oplossing (alcoholische) voor toediening in het drinkwater of voer
 


Aanvullend diervoeder naar homeopatisch voorbeeld geproduceerd.


Deze teksten, voorbeelden en indicaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen in de veterinaire praktijk van Dr. Vet. Bertold Schell
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van uw dierenarts.

Producent: Supra-Cell GMBH

 

 

Toepassing

 Dosering; per dier, 3-5 druppels naar grootte in ongeveer 100 ml water. Afhankelijk van de toepassing een of twee dagen tot enkele weken. Een gewennings effect treed niet op.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account