Supra Cell SC 101 Coxae vet. Hond Heupgewricht

  • Supra Cell SC 101 Coxae vet. Hond Heupgewricht

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  10 gr.globuli

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Supra Cell SC 101 Coxae vet. Hond; Heupgewricht

Supra Cell SC 101 Coxae vet. Hond; Heupgewricht

Uittreksel Supra cell;

In het remedie beeld van de drie componenten, Harpagophytum procumbens, Kalium carbonicum en Phosphorus worden volgende indicaties beschreven, bij b.v Coxarthrose, heupdysplasie, heupkop misvormingen, degeneratieve of gewrichtsontsteking, zwakte, pijn in de lumbale regio en in het heupgewricht. In de praktijk ( praktijk van Dr. Vet. Bertold Schell) hebben bovenstaande middelen een verbetering op deze klachen bewezen.

De meest efficiënte behandelingen hebben we in de gevallen waarin zwakte of spieratrofie van de achterhand al voorhanden was, gezien, of bij pijn, wat verklaard kon worden door röntgenfoto`s. Dit geldt ook voor gevallen waarin er heel duidelijke radiografische veranderingen aanwezig waren. De voor de eigenaar zichtbare kreupelheid of pijn zijn door de behandeling met het combinatieproduct na enkele weken meestal niet meer aanwezig. In ongeveer 70% van de gevallen hebben we vrijheid van pijn met een paar behandelingen kunnen bereiken.

Praktijk voorbeeld;
Een zes jaar oude boxer hond leed al ongeveer twee maanden aan een ernstige bewegingsstijfheid . Er was reeds sprake van spieratrofie . Het kniegewricht was zonder specifieke bevindingen . De eigenaar gaf de orale doseringsvorm via drinkwater . Na ongeveer een week , kwam er verbetering in de toestand van kreupelheid . Na ongeveer drie weken was voor de eigenaar van het dier nog nauwelijks een kreupelheid te zien . De spieratrofie verbeterde voorspoedig, het voorheen zieke ledemaat
werd weer normaal belast.


Samenstelling verdunde extracten van;

  • Harpagophytum procumbens
  • Kalium carbonicum
  • PhosphorusDeze teksten, voorbeelden en indicaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen in de veterinaire praktijk van Dr. Vet. Bertold Schell
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van uw dierenarts.

Producent: Supra-Cell GMBH

Aanvullend diervoeder

Toepassing

Druppels
Kleine dieren, honden en katten 5 - 10 druppels.

In de regel geef je de druppels 1 week lang, 1 keer per dag door het water of voer, daarna 2 keer per week. Bij verbetering weer minderen.

Globuli
5 - 10 Globuli over het voer geven of opgelost in het drinkwater.
Bij acute aandoeningen 2 - 3 keer daags 5 - 7 dagen lang.
Bij chronische aandoeningen 1 - 2 daags 4 - 6 weken lang.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account