Supra Cell SC 109 Arnika vet. Hond -Kat Frakturen

  • Supra Cell SC 109 Arnika vet. Hond -Kat Frakturen

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  10 gr.

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

SC 109 ARNICA kan gebruikt worden om de genezing van botbreuken, die soms traag verloopt na ongevallen te verbeteren. Hier wordt Arnica gebruikt, omdat bewezen is dat dat een van de beste wondgenezings middelen is.

SC 109 ARNICA kan gebruikt worden om de genezing van botbreuken, die soms traag verloopt na ongevallen te verbeteren. Hier wordt Arnica gebruikt, omdat bewezen is dat dat een van de beste wondgenezings middelen is.

 

Uittreksel Supra cel;

De genezing van botbreuken na ongevallen loopt soms vertraging op. Al vele jaren maken wij gebruik van een combinatie van de middelen Arnica montana, Calcarea en  Symphytum, dat zowel op wondgenezing alsook op botvorming een positieve invloed uitoefend. Arnica montana is een van de beste natuurlijke wondgenezings middelen. Het heeft een bewezen effect op de bloedstelping, wondgenezing en op de absorptie van blauwe plekken. Calcium carbonicum H. is als een katalysator in de botvorming is van groot belang. Door Symphytum wordt  de callusvorming geharmoniseerd.  In de regel zijn 2 tot 3 toedieningen, met tussenpozen van drie dagen toereikend. De huisdiereigenaren kunnen het ​​middel in het drinkwater of voedsel nog enige tijd toedienen.


Praktijk voorbeeld;

Chow Chow, van zes jaar oud kwam zwaar hinkend na een botsing met een auto naar huis .Naast kleine schaafwonden had het dier een fractuur rechtsvoor ongeveer een handbreedte onder de elleboog. De behandeling werd uitgevoerd met gipsverband .Ofschoon de bot uiteinden goed gefixeerd waren, was bewegen voor de hond nog steeds zeer pijnlijk. Toen de hond door likken en bijten probeerde het verband te verwijderen, hebben we met drie keer toediening van het combinatiepreparaat SC 109 drie dagen lang, genezing en bevrijding van pijn bereikt, binnen twee weken.Samenstelling, verdunde extracten van;

  • Arnica montana  1 g
  • Calcium carbonicum H.  1 g
  • Symphytum officinale e radice  1 gDeze teksten, voorbeelden en indicaties zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen in de veterinaire praktijk van Dr. Vet. Bertold Schell
Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van uw dierenarts.

Producent: Supra-Cell GMBH

Aanvullend diervoeder

Toepassing

Honden, Katten 5-10 druppels.

De herhaling van de dosering is afhankelijk van het ziekteverloop. In het algemeen 1 week, iedere dag aan het drinkwater of het voedsel toevoegen, daarna ongeveer 2 x per week.

Dosering Globuli

5-10 Globuli rechtstreeks in de mond, over het voer of via het drinkwater verstrekken
Voor acute klachten 2-3 dagen `s 5-7 dagen.
Bij chronische klachten 1-2 dagen `s 4-6 weken.
Wanneer genezing optreedt, de dosering halveren en dan afsluiten

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account