Trix Teken - Lasso nu met testmogelijkheid op tekenziektes

  • Trix Teken - Lasso nu met testmogelijkheid op tekenziektes

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1 stuk

Prijs: € 13,21
Op voorraad

Aantal:  

De TRIX is de enige tekenverwijderaar met een lasso. Het lassosysteem is wereldwijd gepatenteerd. De TRIX® verwijdert zelfs hele kleine teekjes met kop en al. De verwijdering is veilig en pijnloos. Voor dieren en mensen.

In de strijd tegen teek gerelateerde ziekten en met name de ziekte van Lyme, is een juiste - dus veilige - verwijdering van de teek van het grootste belang.

De lasso van de TRIX is van een speciaal rond carbonfiberdraad van een bepaalde dikte. De lasso is zo gevormd dat zowel grote als kleine teekjes altijd precies op de juiste plaats worden klemgezet en de mondopening wordt gesloten. De teek wordt op deze manier niet gepijnigd of doorgeknepen. Het risico van een besmetting met bijv. de ziekte van Lyme wordt hiermee gereduceerd.

De lasso is gemaakt van een speciale carbonfiber met een trekkracht van maar liefst 11 kg. Het carbonfiber draad is rond en heeft geen scherpe delen, de huid kan dus niet bekneld raken. De verwijdering is dus zo goed als pijnloos. De flexibele lasso kan door een beetje druk uit te oefenen iets breder worden en is ook lang genoeg om zelfs de grootste teken te verwijderen.

De lengte van de pen is afgestemd op een makkelijke toepassing voor dikke vachten en andere moeilijke plaatsen. Teken bij oogleden, oren, oksels en buik worden probleemloos verwijderd. Honden en katten zijn over het algemeen vlug gewend aan de TRIX en zijn er niet bang voor omdat de verwijdering praktisch pijnloos is.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account