Virbac Defencare Shampoo

  • Virbac Defencare Shampoo

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  200 ml

Prijs: € 16,95
Op voorraad

Aantal:  

Defencare shampoo is een snelwerkende anti-parasitaire shampoo tegen vlooien en teken bij de hond. De werkzame stof is permethrin, dat goed werkzaam is tegen insecten. Het heeft een giftige werking op het zenuwstelsel van insecten; vlooien worden binnen enkele uren gedood.Permethrin is veilig voor mens en hond en is biologisch afbreekbaar. Afhankelijk van de infectiedruk zijn behandelde dieren 1 tot 2 weken beschermd.

 

Contra - indicaties
Niet gebruiken bij katten, zieke of herstellende honden, puppies jonger dan 3 maanden, bij honden met ernstige huidbeschadigingen of zogende teven.

 

 

Toepassing

De hond met lauw water eerst goed nat maken. De shampoo tegen de haren inmasseren tot schuim gevormd is. Het gehele lichaam wassen, met uitzondering van de ogen, neus en bek.

Voor een hond van 5 kg is gemiddeld 10 ml shampoo voldoende. Minstens twee minuten laten inwerken, uitspoelen met schoon, lauw water en de vacht laten drogen.

De werkingsduur tegen vlooien en teken is kort en het middel is daarom alleen geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien - en / of tekenbesmetting. Indien nodig na 2 weken herhalen.

Bijwerkingen
In sporadische gevallen kunnen overgevoeligheid, spiertrillingen, ataxie, braken, convulsies of regelmatig terugkerende spiertrekkingen optreden.

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account