Dierenarts-Therapeut | Wederverkoper
Gast Inloggen .

categorie
Virbac Defendog Spray tegen teken en vlooien
Virbac Defendog Spray tegen teken en vlooien
Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 500 ml

Prijs: € 33,61 - € 29,33

1
tot
2
€ 33,61


3
tot
5
€ 30,59


6
tot
99
€ 29,33

Niet op voorraad

Defendog is een spray tegen vlooien en teken bij de hond. Niet gebruiken bij katten, puppies jonger dan 3 maanden, zogende teven of zieke en herstellende honden. beschermt gedurende 4 weken tegen teken en 6 tot 8 weken tegen vlooien. Het middel ligt als een onzichtbare film over vacht en huid.

De werkzame stof is permethrin, welke tot de groep van de synthetische pyrethroïden behoort. Het heeft een giftige werking op het zenuwstelsel van insecten, maar is bijzonder veilig voor mens en dier.

 

 

Behandelde honden zijn gedurende 4 weken tegen teken en 6 tot 8 weken tegen vlooien beschermd. Defendog is een anti-parasitair middel dat als een onzichtbare film op de huid en de vacht langdurig werkzaam is tegen vlooien en teken.

 

 

- Kleine hond tot 20 kg lichaamsgewicht: 5 ml per kg lichaamsgewicht.
- Middelgrote hond 20-40 kg lichaamsgewicht: 3 ml per kg lichaamsgewicht.
- Grote hond vanaf 40 kg lichaamsgewicht: 100 ml per dier.

 

 

Niet gebruiken bij katten, zieke of herstellende honden, honden met ernstige huidaandoeningen, puppies jonger dan 3 maanden en zogende teven.

Bevat per ml:
Permethrin 18.8 mg
Excipiens tot 1 ml

Toepassing

De fles rechtop houden en gelijkmatig de schone en droge vacht bespuiten tot de haren doordrenkt zijn, masseer daarna de vacht om de huid te bevochtigen. 

Behandel het gehele lichaam inclusief de oren, maar met uitzondering van de ogen, neus en bek. De dosering varieert afhankelijk van het lichaamsoppervlak en de vachtlengte, maar bedraagt gemiddeld 5 ml per kilogram lichaamsgewicht.

Dit komt overeen met ongeveer 5 keer sproeien maar afhankelijk van hoeveel u opbrengt en hoe goed u het middel in de vacht wrijft.


Nieuwsbrief
 
Homeovet Veterinair Praxis cv. copyright 2012 Hyacinthville Ltd.programming: SJM Softech Private Ltd.