Retourrecht

Garantie en retourrecht.

Wij verzoeken u alle bestelde en geleverde producten bij aflevering terstond te controleren op breuk en volledigheid (bij beschadiging pakket weigeren). Mochten er onvolledigheden worden geconstateerd heeft u 48 uur na levering de tijd deze aan ons te melden, na deze periode wordt geacht dat de levering volledig naar wens is uitgevoerd.

Homeovet Veterinaire kliniek  staat volledig garant voor de geleverde goederen tot het maximun bedrag van aankoop van de geleverde goederen.

Onder deze garantie zijn uitgesloten het al of niet bereiken van de beoogde resultaten van onze eigen producten en eventuele bijwerkingen.Voor gebruik van geneesmiddelen, leest u eerst de gebruiksaanwijzing op/in de verpakking. Indien u twijfelt, raadpleeg dan eerst uw dierenarts.

Retourrecht.
Voor producten die via Homeovet  worden uitgeleverd geldt het standaard wettelijk retourrecht van 14 dagen na ontvangst.
Dit geldt echter alleen voor ongeopende verpakkingen en niet gebruikte artikelen
Diergeneesmiddelen, kunnen niet geretourneert worden, wetgeving !  Dieet/voeders en voederadditieven kunnen we ook niet retour nemen om hygienische redenen

Retourzendingen moeten voldoende gefrankeerd zijn ongefrankeerde of beschadigde pakketten worden niet geaccepteerd. Geringe afwijkingen in kleur en uitvoering zijn geen reden voor retournering. Bij niet bestelbaar worden de verzend/retourkosten die verbruikt zijn in mindering gebracht.Voor Ruitersportartikelen geldt dat bestelfouten in maatvoering ongebruikt (schoon en in originele verpakking) aan ons geretourneert kunnen worden , maakt u kenbaar welke maatvoering u nodig heeft en wij versturen deze u gratis aan u op.

Na acceptatie van een retourartikel wordt het betreffende aankoopbedrag omgezet in een tegoed bij Homeovet deze is onbeperkt geldig en wordt bij een volgende bestelling automatisch verrekend,of  u kiest voor een terugboeking op uw rekening.

Voor terugboekingen worden  5.00 aan administratie en geldende transport kosten in mindering gebracht.

Geschillen worden naar alle redelijkeheid door ons team afgewikkeld.

De verstrekte N.A.W gegevens die via uw bestelling bij ons binnen komen worden alleen voor order verwerking en klant contact gebruikt en niet  aan derden doorgegeven !


Druk en eventuele zetfouten voorbehouden.

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account