AST Oorreiniger

  • AST Oorreiniger

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 120 ml

Prijs : € 13,95 -€ 13,25
1
tot
2
€ 13,95

3
tot
5
€ 13,25

Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

AST Oorreiniger

AST Oorreiniger verweekt en verwijdert overmatig oorsmeer en materiaal in de uitwendige gehoorgang. De AST Oorreiniger kan worden gebruikt bij overmatig oorsmeer, oorspoelen en ter ondersteuning van een therapie. De oorreiniger is geschikt voor hond en kat. AST Oorreinger is alcoholvrij.


Toediening

Breng de canule verticaal in de gehoorgang de oorschelp omhoog wordt getrokken. Breng een voldoende hoeveelheid van de vloeistof in de gehoorgang en massaeer hierna de buitenkant van het oor.


Toepassing

  • Twee keer per week toepassen bij overmatig oorsmeer
  • Twee keer per dag toepassen ter voorbereiding van oorspoelen
  • Ter ondersteuning bij een therapie aan behandeling toepassen


Samenstelling


Bevat per ml oplossing: 25 mg melkzuur, 1 mg salicylzuur, 2 mg chloorhexidineacetaat, natriumlaurylsulfaat en propyleenglycol.


Inhoud


120 ml


Contra-indicaties
Niet toepassen bij dieren met (mogelijke) trommelvliesperforatie.

 

Waarschuwingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik; vermijdt contact met de ogen. Niet met wattenstokjes in de oren komen; hiermee wordt het oorsmeer dieper de gehoorgang in gedrukt.

Toepassing

Breng de canule verticaal in de gehoorgang terwijl de oorschelp omhoog wordt getrokken. Breng een voldoende hoeveelheid van de vloeistof in de gehoorgang en masseer hierna voorzichtig het oor. Voor routinematige behandeling 2-3 maal per week toepassen.

Als voorbereiding bij oorspoelen 2 maal per dag toepassen. Als ondersteuning bij therapie voorafgaand aan elke behandeling toepassen.
 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account