Biofood 3 in 1 Hondenkoekjes

  • Biofood 3 in 1 Hondenkoekjes

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 500 gram

Prijs: € 4,95
Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

Biofood 3 in 1 Hondenkoekjes

 

Gezonde en smaakvolle mineralenkoekjes voor honden met een ontlastings- of diarreeprobleem en/of mineralentekort, waardoor deze gras of ontlasting kunnen gaan eten. Daarnaast zijn de koekjes een lekker en gezond tussendoortje, mede vanwege de darm- en spijsverteringsregulerende werking. Daarnaast heeft het bij de opname in de maag – en darmpassage een stabiliserende en ontgiftende werking.

Diarree: Biofood 3-in-1 hondenkoekjes zijn een toevoeging op de normale voeding van de hond, met als als doel in te werken op de maag– en darmflora en op de verteerbaarheid van diervoeding. De ingrediënten van de Biofood 3-in-1 hondenkoekjes bindt schadelijke- en belastende stoffen in het verteringskanaal. Daardoor worden de darmen opgeschoond, waardoor voedingsstoffen optimaal opneembaar worden. Alleen schone, gezonde darmen kunnen voedingsstoffen opnemen. Stevige, gezonde ontlasting is het resultaat. [Indien de diarree aanhoudt of vreemd van kleur is, bloed kan bijv. bij (dunne) ontlasting voor een zwarte kleur zorgen, is het raadzaam een dierenarts te waarschuwen. Zorg in ieder geval voor voldoende drinkwater zodat uitdroging wordt voorkomen. Diarree bij pups en kittens vereist een snelle diagnose en behandeling van de dierenarts aangezien jonge dieren erg gevoelig zijn voor uitdroging. Bij jonge dieren dient men kleine porties voeding te geven en de hoeveelheid dagelijkse voeding te halveren gedurende de diarree.]


Gras eten: Honden eten meestal gras vanwege spijsverteringsproblemen en/of als ze misselijk zijn (meestal op een lege maag) of vanwege niet complete voeding (vitamine/mineralengebrek). Gras eten vergemakkelijkt het braken. Meestal hebben deze honden een tekort aan vezels in de voeding. Biofood hondenkoekjes zorgen ervoor dat het gras eten minder wordt of zelfs helemaal ophoudt. Voor honden met een overproductie van maagzuur kan het zinvol zijn om deze honden 's avonds heel laat nog wat voeding te geven. Tip: Daarnaast kan Diner voeding ook een aanvulling zijn vanwege de vezelrijke samenstelling.

Ontlasting eten: Ontlasting eten kan verschillende oorzaken hebben waaronder: macht der gewoonte, gedragsprobleem, aanwezige smaakstoffen in ontlasting of een storing van de darmflora en gebrek aan ruwvezel. Bij de laatste 2 oorzaken kunnen de Biofood 3-in-1 hondenkoekjes uitkomst bieden. Bijkomend voordeel is dat de ontlasting van honden die Biofood 3in1 koekjes gegeten hebben door honden niet aantrekkelijk gevonden wordt. Tip: Daarnaast kan Diner voeding ook een aanvulling zijn vanwege de vezelrijke samenstelling.

Smaakvolle 3-in-1 hondenkoekjes:

1. anti-diarree;
2. tegen eten van gras;
3. tegen eten van ontlasting;
4. stabiliserende en ontgiftende werking.

BIOFOOD 3-in-1 hondenkoekjes bevatten naast maïs, rijst, granen, rijstebloem en een speciaal natuurlijk mineralenmengsel ook Biofood natuurkruiden.

BIOFOOD 3-in-1 hondenkoekjes zijn geschikt voor alle hondenrassen.

Verkrijgbaar in 500grams verpakking.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account