Biofood Schapenvet bonbons knoflook mini

  • Biofood Schapenvet bonbons knoflook mini

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 1 St 80 bonbons

Prijs: € 6,25
Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

De originele BIOFOOD maxi en mini schapenvet bonbon met knoflook en alliine is een natuurlijk en bijzonder probaat middel ter ondersteuning en verbetering van huid-, vacht- en (spijs)vertering en zorgt daarnaast voor extra weerstand. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. Knoflook met alliine* heeft een antiparasitaire (anti-vlo, teek, mijt) en antivirale werking en kan hierdoor ter ondersteuning gebruikt worden als vlooienmiddel. Daarnaast heeft knoflook een gunstig werking op hart en bloedvaten en is cholestorol verlagend.

BIOFOOD schapenvet heeft o.a. een gunstige werking bij honden en verbetert (spijs)vertering en darmflora. Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is een product dat de maag- en darmflora positief beïnvloed en activeert. Hierdoor worden de voedingsstoffen beter opgenomen en dit betekent een betere vertering. Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, verbetert en ondersteunt het gezichtsvermogen, de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maagdarmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet).

Maxi knoflook voedingsadvies: 1 bonbon per 20 kilogram lichaamsgewicht.
Mini knoflook voedingsadvies: 1 bonbon per 10 kilogram lichaamsgewicht

De BIOFOOD schapenvet bonbons ondersteunen en bevorderen:

  •     Een gezonde huid en vacht.
  •     Een betere darmflora.
  •     Extra weerstand.
  •     Opbouw bottenstelsel.


BIOFOOD schapenvet is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen.

Tip: Laat uw hond en/of kat minimaal 2-4 keer per jaar, in overleg met uw dierenarts, ontwormen. Gebruik daarnaast een natuurlijk middel met alliine, bijv. BIOFOOD knoflook bonbons, omdat ook hier geldt: beter voorkomen dan genezen.

*Wetenschappers van de Universiteit Wageningen bevestigen de natuurlijke antibiotische werking van knoflook. Klik hier voor de video "Knoflook als antibiotica". [Het enzym alliinase zet alliine om in allicine.]

Ingrediënten: schapenvet (95%), knoflook met alliine (5%).
Analyse: Ruw vet 95%, Ruw eiwit 1%, Ruwe as 0,5%, Ruwe celstof 1 %, Vocht 0,6%, Koolhydraten 1,9%.

Verkrijgbaar in verpakking met 40 bonbons (maxi) en 80 bonbons (mini).

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account