Equi Spa Cooling Tea Tree Gel

  • Equi Spa Cooling Tea Tree Gel

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 1 St. 236 ml

Prijs: € 13,25
Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

Tea Tree olie is zeer geschikt voor het verminderen van stress en het koelen en verzachten van overbelaste spieren, vooral rug, heupen, schouders, en hakken van het paard. Equi Spa Cooling Tea Tree Gel is gebaseerd op biologische aloë vera, die bekend staat voor effectieve, rustgevende, koeling van hete en vermoeide spieren, gecombineerd met natuurlijke stress verlichtende pure kwaliteit essentiële oliën, zoals bv zwarte peper, rozemarijn, kruidnagel, en wintergroen, gemengd met toverhazelaar( zeer huidverzorgend), gekweekt en gedestilleerd in de Verenigde Staten, deze gel is veilig en effectief toe te passen zo vaak als nodig.

* Koelt en ontspant de spieren, pezen en gewrichten na intensieve training of belasting

* Het is ook zeer geschikt voor paarden op rust waarvan de benen opzwellen tijdens lange periodes van staan

* is geschikt voor de verlichting van ongemak bij artritis, pijnlijke letsels van de spieren, pezen en gewrichten.

*Cooling Soothing Tea Tree Gel ruikt geweldig en voelt nog beter aan! Perfect te gebruiken op plaatsen waar sprayen niet eenvoudig is. Eenvoudig aan te brengen ook op grote oppervlakken en helpt spieren sneller herstellen.

*Het koelen van paardenbenen na een geleverde inspanning kan preventief werken tegen blessures.

*Koeling bij beenblessures is belangrijk want koeling verzacht de pijn en onderdrukt ontstekingsreacties.Door de stimulering van de doorbloeding wordt de warmte uit de diepere delen in de spieren, pezen, banden en gewrichten naar de oppervlakte afgevoerd (geen warmte ophoping) en de stofwisseling in de weefsels wordt geactiveerd.

*Kan worden gebruikt onder bandages of dekens.

Equi Spa: Veel paardeneigenaren in de USA bestellen een tweede verpakking voor zichzelf. Veel massage therapeuten gebruiken deze op hun menselijke klanten.

Toepassing

Gebruik: Aanbrengen op de plaatsen waar nodig en zorgvuldig inmasseren. Aansluitend bandageren bevordert het langer aanhouden van de werking. Niet aanbrengen op open wonden of bij de ogen!

Ingredienten: biologische Aloe Vera en essentiële oliën, zoals bv tea tree, zwarte peper, rozemarijn, kruidnagel, wintergroen en toverhazelaar


Equi-Spa, ideaal voor gevoelige paarden. Natuurlijke, niet-giftige producten voor alle paarden, gemaakt in de VS door gecertificeerde aroma therapeuten. Alle ingrediënten zijn 100% pure aromatherapie essentiële oliën in een basis van kalmerende toverhazelaar en vrij van pesticiden, kokosolie.

Equi Spa gebruikt geen petrochemische of synthetische ingrediënten.

Veilige, zachte, natuurlijke paarden verzorgingsproducten van Equi-Spa is een voorwaarde voor het uiterlijk, prestaties, houding, algemene gezondheid en het welzijn van de paarden, en gemoedsrust voor de paardenliefhebber.

 

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account