Equi Spa kiss a frog mist straalverzorging

  • Equi Spa kiss a frog mist straalverzorging

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1 St. 472 ml

Prijs: € 18,45
Op voorraad

Aantal:  

Equi Spa kiss a frog(straal) spray straalverzorging

* Behandelt en voorkomt irritatie van de straal en milde infecties bv. rotstraal door bacteriële en schimmelinfecties.

* bevat effectieve pure essentiële oliën die bekend staan ​​om hun pijnstillende (pijn verlichten), anti-inflammatoire (vermindert de ontsteking), antimicrobiële (vernietigd of weerstaat ​​pathogene micro-organismen), antiseptisch (remt of stopt de groei van microscopische bacteriën) werkzaamheid. waaronder Tea Tree, Lavendel, Ylang Ylang, Rossmarin, kamille en citronella.

Rotstraal is een bacteriële infectie. Bacteriën tasten het hoorn van de straal aan. Deze komen in iedere stal voor maar niet alle paarden hebben er last van.

Rotstraal begint vaak in de midddelste straalgroeve, er kan een zwarte stinkende afscheiding uit de straal komen.

Een paard met smalle en steile hoeven heeft een straal die erg diep ligt. De straalgroeven zijn ook erg diep en smal en worden door vuil en stalmest afgesloten. Of het paard staat in een vuile stal in zijn eigen urine. Dit veroorzaakt kleine kloofjes in het hoorn, waar de bacteriën een ‘ideale’ zuurstofarme ruimte vinden. Hetzelfde geld voor hoeven die niet regelmatig uitgekrabt worden. In de meeste gevallen zijn enkele hoeven tegelijk aangetast; die van de achterbenen vaker an die van de voorbenen.
Het paard heeft er vaak niet zoveel last van en is er meestal niet kreupel door. Toch moet het wel behandeld worden om erger te voorkomen.

Hoe kun je rotstraal voorkomen?
Je kunt rotstraal proberen te voorkomen door het volgende: krab de hoeven van je paard dagelijks uit en zorg dat het een schone, droge stal heeft. Gebruik veel strooisel zodat de urine van het paard weg kan zakken en zijn hoeven er niet mee in contact komen. Probeer het paard iedere dag buiten te laten lopen. Wanneer je paard gevoelig is voor rotstraal (bijvoorbeeld door de vorm van de hoeven), of net rotstraal heeft gehad, gebruik dan Equi Spa kiss a frog(straal) spray deze geeft geen resistentie!

Toepassing

1 maal daags op de straal sprayen, bij problemen 2x daags tot genezing, daarna regelmatig gebruiken om infecties te voorkomen. Een gezonde straal is belangrijk voor de gehele gezondheid.


Equi-Spa, ideaal voor gevoelige paarden. Natuurlijke, niet-giftige producten voor alle paarden, gemaakt in de VS door gecertificeerde aroma therapeuten. Alle ingrediënten zijn 100% pure aromatherapie essentiële oliën in een basis van kalmerende toverhazelaar en vrij van pesticiden, kokosolie.

Equi Spa gebruikt geen petrochemische of synthetische ingrediënten.

Veilige, zachte, natuurlijke paarden verzorgingsproducten van Equi-Spa is een voorwaarde voor het uiterlijk, prestaties, houding, algemene gezondheid en het welzijn van de paarden, en gemoedsrust voor de paardenliefhebber.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account