Equi Spa Lavender Cleansing Spray

  • Equi Spa Lavender Cleansing Spray

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 1 St. 236 ml

Prijs: € 14,95
Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

Equi Spa Lavender Cleansing Spray is een natuurzuivere wondverzorgende spray op basis van pure essentiële olie van Toverhazelaar, Lavendel, honing, en soya extract, samen met 17 aminozuren. Toverhazelaar (hamamelis) staat bekend om zijn ontstekingsremmende, bloedstelpende en wondhelende werking . Lavendel en honing verzachten en bevorderen het herstel van de huid.

*Equi Spa Lavender spray helpt het natuurlijke genezingsproces

* Ter bevordering van wondgenezing bij paarden en honden.

* Het ontstaan van een litteken en littekenweefsel wordt geminimaliseerd

* Prikt niet, is zeer zacht en ideaal om onderweg de eerste hulp toe te dienen!

Kleine en ondiepe wondjes kun je in de meeste gevallen zelf behandelen, bij grote wonden is het belangrijk direkt je dierenarts te waarschuwen, daar deze in de meeste gevallen gehecht moeten worden en hoe eerder dat gebeurt des te beter. Wonden die ouder zijn dan 8 uur kunnen meestal niet meer gehecht worden en dit moet je zien te voorkomen!

 

 

 

Toepassing

Equi Spa Lavender Cleansing Spray mag zo vaak als nodig is op de desbetreffende plekken aangebracht worden.


Equi-Spa, ideaal voor gevoelige paarden. Natuurlijke, niet-giftige producten voor alle paarden, gemaakt in de VS door gecertificeerde aroma therapeuten. Alle ingrediënten zijn 100% pure aromatherapie essentiële oliën in een basis van kalmerende toverhazelaar en vrij van pesticiden, kokosolie.

Equi Spa gebruikt geen petrochemische of synthetische ingrediënten.

Veilige, zachte, natuurlijke paarden verzorgingsproducten van Equi-Spa is een voorwaarde voor het uiterlijk, prestaties, houding, algemene gezondheid en het welzijn van de paarden, en gemoedsrust voor de paardenliefhebber.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account