Equi Spa Not So Sweet Itch gel

  • Equi Spa Not So Sweet Itch gel

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 1 stuk 236 ml

Prijs : € 15,25 -€ 13,21
1
tot
3
€ 15,25

4
tot
5
€ 14,23

6
tot
99
€ 13,21

Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

Equi Spa Not So Sweet Itch Formula gel bevat dezelfde geweldige ingrediënten als de spray  van Equi spa, gemengd in kalmerende biologische aloë vera. Dezelfde geweldige resultaten. Dezelfde effectieve zuivere etherische geur oliën als de spray. Sommige paarden zijn gevoelig voor sprays. Vooral rond het gezicht. Sommige gebieden zijn moeilijk te spuiten (middellijn buik gebied) en dit is de reden waarom Equi spa de The Not So Sweet Formula in een gel ontwikkelde.

 Sweet Itch  Formula

Vermindert / elimineert manen en staart schuren.

Kalmeert en hydrateert de huid en het haar van de manen en staart om schuren als gevolg van jeukende huid
te verminderen en nieuwe haargroei te bevorderen

Sweet Itch Formula is een speciale mix van verzachtende toverhazelaar en hydraterende kokosolie gemengd met pure essentiële geur oliën. Deze oliën hebben ook een aantal eigenschappen die helpen bij de haargroei . Zacht genoeg voor gevoelige gebieden.

Equi-Spa, uitstekend geschikt voor gevoelige paarden. Equi spa produceert natuurlijke, niet-giftige producten voor alle soorten paarden en honden,  gemaakt in de VS door gecertificeerde Aromatherapeuten. Alle ingrediënten zijn 100% pure aromatherapie kwaliteit. Essentiële oliën in een basis van kalmerende toverhazelaar en pesticide-vrije, kokosolie.

Equi Spa gebruikt geen petrochemische of synthetische ingrediënten.
Equi-spa spant zich in om hoogwaardige ingrediënten door middel van documentatie en zorgvuldige inkoop te kunnen garanderen,  inclusief het gebruik van in de VS geproduceerde ingrediënten en verpakkingen, indien beschikbaar.

Veilige, zachte, natuurlijke paarden verzorgingsproducten van Equi-Spa zijn essentieel voor de ondersteuning van het uiterlijk, prestaties, houding, algemene gezondheid en het welzijn van paarden, en gemoedsrust voor de paardenliefhebber.

Toepassing

Mag zo vaak als nodig aangebracht worden


Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account