Equi Spa Not So Sweet Itch spray

  • Equi Spa Not So Sweet Itch spray

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 236 ml

Prijs: € 15,95
Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

 Sweet Itch Formula

Vermindert / elimineert manen en staart schuren.

Kalmeert en hydrateert de huid en het haar van de manen en staart om schuren als gevolg van jeukende huid
te verminderen en nieuwe haargroei te bevorderen

Sweet Itch Formula is een combinatie van natuurlijke botanische oliën, waaronder een speciale mix van verzachtende toverhazelaar en hydraterende kokosolie, waarvan bekend is dat ze antihistaminicum, anti-inflammatoire, pijnstillende, antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen hebben. Jeuk kan worden veroorzaakt door een allergische reactie op het speeksel van kleine bijtende vliegen die zich aangetrokken voelen tot de staartbasis. Als het paard schuurt wordt het gebied ontstoken en geïrriteerd. Deze natuurlijke remedie behandelt elke stap van het probleem, en is bekend om direkt hulp te bieden. Deze oliën hebben ook een aantal eigenschappen die helpen bij de haargroei . Zacht genoeg voor gevoelige gebieden.

Equi-Spa, uitstekend geschikt voor gevoelige paarden. Equi spa produceert natuurlijke, niet-giftige producten voor alle soorten paarden en honden,  gemaakt in de VS door gecertificeerde Aromatherapeuten. Alle ingrediënten zijn 100% pure aromatherapie kwaliteit. Essentiële oliën in een basis van kalmerende toverhazelaar en pesticide-vrije, kokosolie.

Equi Spa gebruikt geen petrochemische of synthetische ingrediënten.
Equi-spa spant zich in om hoogwaardige ingrediënten door middel van documentatie en zorgvuldige inkoop te kunnen garanderen,  inclusief het gebruik van in de VS geproduceerde ingrediënten en verpakkingen, indien beschikbaar.

Veilige, zachte, natuurlijke paarden verzorgingsproducten van Equi-Spa zijn essentieel voor de ondersteuning van het uiterlijk, prestaties, houding, algemene gezondheid en het welzijn van paarden, en gemoedsrust voor de paardenliefhebber. 

Toepassing

Van toepassing op boven-en onderkant  van de staart, of waar het paard schuurt en met zachte borstel of spons in de huid werken. Het stopt de irritatie en biedt snelle verlichting 


Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account