Milbemax grote Kat 20 tabletten voordeelverpakking

  • Milbemax grote Kat 20 tabletten voordeelverpakking

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: grootverpakking kat 20 tabletten grote kat

Prijs : € 94,50 -€ 90,55
1
tot
2
€ 94,50

3
tot
5
€ 91,40

6
tot
20
€ 90,55

Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

Milbemax is een effectieve ontwormingstablet voor katten. Milbemax werkt preventief tegen hartwormen en actief ter bestrijding van diverse rond- en lintwormen.

Milbemax biedt uw huisdier de beste bescherming als het om wormbesmettingen gaat. Vervelende indringers als rondwormen, haakwormen en lintwormen behoren tot het verleden met dit effectieve ontwormingsmiddel. U kunt Milbemax eenvoudig als oraal tablet toedienen, rechtstreeks in de bek van uw dier of vermomd als een vleesballetje. U kiest zelf welke toediening het beste bij uw huisdier past.
 

Milbemycine oxime behoort tot de groep van de macrocyclische lactonen. Het is actief tegen mijten, tegen larvaire en volwassen stadia van nematoden alsook tegen de larven. Het product kan ook worden ingezet bij de preventie van hartworminfectie, wanneer gelijktijdig een behandeling tegen lintworm nodig is. Gedurende een maand is MILBEMAX preventief tegen hartworm ziekte. Als er regelmatig een behandeling ter preventie van hartworm ziekte wordt ingezet, heeft een monovalent product de voorkeur.

Voor katten met een gewicht van ten minste 2 kg

Werkzame stof
Milbemax voor katten: 1 tablet bevat 16 mg milbemycine oxime en 40 mg praziquantel.

Toepassing

Minimum aanbevolen dosering 2 mg milbemycine oxime en 5 mg praziquantel per kg worden eenmalig oraal toegediend. Het product toedienen met of na wat eten. Dit geeft een optimale bescherming tegen hartworm ziekte. Afhankelijk van het lichaamsgewicht van de kat, is de praktische dosering als volgt:
 

 Lichaamgewicht  Dosering
2 - 4  kg  1/2 tablet
4 - 8 kg  1 tablet
8 -12 kg  1.5 tabletten

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account