Pharmox gewricht paard combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM 2 liter

  • Pharmox gewricht paard combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM 2 liter

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 2 liter

Prijs : € 38,75 -€ 36,95
1
tot
2
€ 38,75

3
tot
5
€ 37,50

6
tot
10
€ 36,95

Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

Pharmox Dr. Horse Gewricht is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM die speciaal is samengesteld voor uw paard of pony. De siroop is makkelijk te doseren en geschikt voor dagelijks gebruik.

Glucosamine en chondroïtine komen van nature in het lichaam voor. Glucosamine is een aminosuiker, welke als bouwsteen dient voor belangrijke stoffen in het lichaam (o.a. collageen en hyaluronzuur). Deze stoffen zijn op hun beurt essentieel voor de opbouw en het onderhoud van kraakbeen, bot, pezen en andere bindweefsels.
 
Een belangrijke functie van het kraakbeen is het dempen van schokken tussen de gewrichten. Voor de aanmaak van kraakbeen zijn glucosamine en chondroitine nodig. Extra aanvulling van deze lichaamseigen stoffen kan helpen bij het instandhouden van het kraakbeen.
Pharmox gewricht is een smakelijk voedingssupplement waarin glucosamine en chondroitine zijn gecombineerd met MSM. Stoffen die belangrijk zijn voor het soepel en veerkrachtig houden van de gewrichten. MSM is een natuurlijke zwavelverbinding welke de opbouw van collageen ondersteunt.

 

Aanbevolen voor :
* Paarden op leeftijd: Naarmate paarden ouder worden, zal het kraakbeen langzaam worden afgebroken. De meeste oudere paarden lijden enigszins aan artrose.
* Drachtige merries
* Veulens in de groei
* Prestatie paarden (sport en werkpaarden)
* Dekhengsten
* Te zware paarden (overgewicht) en bij ongelukken en beschadiging: De kwaliteit van de gewrichten kan afnemen als gevolg van stress of trauma veroorzaakt door een ongeluk. 

 

Toepassing

Samenstelling per dagdosering van 100 ml:
Glucosamine elementair          6000 mg
Chondroitinesulfaat          2000 mg
MSM          2500 mg

Dosering:

De aanbevolen dagdosering van 100 ml is geschikt voor paarden van 550 kg tot 600 kg (volwassen warmbloed). Voor lichtere of zwaardere paarden en pony’s kan de dosering evenredig omgerekend worden. De voor uw paard of pony afgemeten dosering eenmaal daags over het voer verdelen.

Gebruiksduur:
Bij eerste gebruik of aanwending als kuur minimaal 60 dagen toedienen. Bij oudere paarden is de maximale gebruiksduur onbeperkt.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account