Pharmox PEA Hond en Kat Palmitoylethanolamide 100% Puur

  • Pharmox PEA Hond en Kat Palmitoylethanolamide 100% Puur

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: PEA puur 60 capsules

Prijs : € 19,95 -€ 18,95
1
tot
2
€ 19,95

3
tot
5
€ 18,95

Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

Pharmox Hond & Kat PEA 100% Puur bevat de voor dieren en mensen lichaamseigen stof Palmitoylethanolamide (PEA) die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels. Pea werkt pijnstillend en ontstekingsremmend.Palmitoylethanolamide is in diverse wetenschappelijke studies onderzocht en daaruit bleken vele positieve resultaten. Omdat PEA van nature in het lichaam voorkomt is het een middel dat effectief en veilig te werk gaat. 
Dit supplement op basis van palmitoylethanolamide fungeert als een natuurlijke pijnstiller en kan zeer effectief chronische pijn bestrijden, het heeft wel enige tijd nodig om werkzaam te zijn omdat het op een natuurlijke en biologische manier in het lichaam van hond of kat (en mens) werkzaam is. (*De Italiaanse Nobelprijs-winnares Rita Levi-Montalcini ontrafelde in 1993 het werkingsmechanisme van palmitoylethanolamide en sindsdien zijn er diverse dubbelblinde klinische studies naar het middel uitgevoerd. referenties en studies; o.a  http://www.neuropathie.nu/deutsch/wie-wirkt-palnitoylethanolamid-pea.html, Keppel Hesselink JM. Professor Rita Levi-Montalcini on nerve growth factor, mast cells and palmitoylethanolamide, an endogenous antiinflammatory and analgesic compound. J Pain Relief. 2013;2:114.)

 

Pharmox PEA voedingssupplement;

  • pure palmitoylethanolamide zonder hulpstoffen in plantaardige capsules
  • een natuurlijke, lichaamseigen stof, pijnstillend en ontstekingsremmend (*zie referenties)
  • geen significante bijwerkingen
  • hoge dosering: 400 mg per capsule
  • met PEA 100% puur voor een optimale opname en werkzaamheid

   

Over de veiligheid van PEA tijdens de zwangerschap is er onvoldoende kennis. Daarom adviseren wij dit middel niet te gebruiken tijdens dracht of lactatie.

Alle Pharmox producten zijn speciaal samengesteld volgens recente wetenschappelijke inzichten. Bij Pharmox wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. Alle productieprocessen vinden plaats onder de meest strenge richtlijnen. Op deze manier bent u gegarandeerd van het allerbeste voor de dieren waar u het meest om geeft.

Toepassing

Dosering
– afhankelijk van gewicht, zie gewichtstabel verpakking.

schema_hond_kat_pea

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account