Tropiclean Fresh Breath Clean Teeth Gel voor honden

  • Tropiclean Fresh Breath Clean Teeth Gel voor honden

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht: 59 ml

Prijs: € 14,95
Gratis verzending vanaf 89.00
Op voorraad

Aantal:  

TropiClean - Fresh Breath Clean Teeth


Tropiclean - Fresh Breath Clean Teeth Gel is een tandgel speciaal ontwikkeld voor honden. De tandgel is makkelijk aan te brengen en heeft een snelle effectieve werking. Clean Teeth Gel zorgt voor een reiniging van het gebit en het verwijderen van tandplak. Tevens heeft de tandgel een verzachtende werking bij irritatie aan het tandvlees. Daarnaast zorgt de tandgel voor een langdurig frisse adem.


Voordelen zijn;

  • Tandenborstel is overbodig
  • Bevat enkel natuurlijke ingrediënten
  • Zorgt voor een frisse adem

Gebruik

Breng 2 druppels gel aan elke kant van de mond van het huisdier aan direct op de tanden met de vorming van tandplak. Eenmaal per dag gebruiken. U zult snel merken dat uw huisdier likken hun lippen herhaaldelijk. Dit is normaal en helpt de gel te mengen met speeksel en alle oppervlakken van de tanden en het tandvlees van uw huisdier. Voor een maximaal effect, onthouden van voedsel en water gedurende 30 minuten voor en na de behandeling. Tandenpoetsen is niet nodig, maar versnelt wel de verwijdering van onthard tandplak en tandsteen. Gewoonlijk na 30 dagen, kan de toepassing worden gereduceerd tot tweemaal per week voor regelmatig onderhoud.. Voor optimaal resultaat kunt u de hond 30 minuten voor en na het aanbrengen van de tandgel geen voer of water geven. Dit bevordert de werking van de tandgel.


Inhoud

59 ml


Samenstelling

Gezuiverd water, glycerine, plantaardige alcohol, natuurlijke mint, natuurlijke cleanser, carbopol, chlorofyl, extract van groene theebladeren.

Toepassing

Breng 2 druppels gel aan elke kant van de mond van het huisdier aan direct op de tanden met de vorming van tandplak. Eenmaal per dag gebruiken. U zult snel merken dat uw huisdier likken hun lippen herhaaldelijk. Dit is normaal en helpt de gel te mengen met speeksel en alle oppervlakken van de tanden en het tandvlees van uw huisdier. Voor een maximaal effect, onthouden van voedsel en water gedurende 30 minuten voor en na de behandeling. Tandenpoetsen is niet nodig, maar versnelt wel de verwijdering van onthard tandplak en tandsteen. Gewoonlijk na 30 dagen, kan de toepassing worden gereduceerd tot tweemaal per week voor regelmatig onderhoud.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account