Uri-Go verwijdert urinegeuren permanent -voor mens en dier 750 ml

  • Uri-Go verwijdert urinegeuren permanent -voor mens en dier 750 ml

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  750 ml

Prijs: € 11,95
Op voorraad

Aantal:  

Niets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, die worden veroorzaakt door urinezuurkristallen! Deze kristallen houden vlekken of kringen vast die zelfs na het boenen of wassen blijven zitten. Daarnaast verdwijnt de geur nooit helemaal of wordt zelfs versterkt wanneer u er een schoonmaakmiddel op sprayt.

De meeste huishoudens kennen het probleem wel; huisdieren die op de meest ongelegen momenten in huis urineren. Geen paniek! Met het gebruik van Uri-Go kunt u de geur en de achtergebleven vlekken gemakkelijk verwijderen! Zelfs op het tapijt! De Uri-Go is ook een uitkomst voor zindelijkheidstraining. (Huis)dieren bakenen hun territorium af door op een vaste plek te urineren. De plek is door het (huis)dier gemakkelijk te herkennen door de sterke geur die het achterlaat. De Uri-Go verwijdert urinegeuren permanent, waardoor het (huis)dier de plek niet meer zal herkennen en hier niet meer zal urineren. Ook ideaal voor puppy’s en kittens.

Herkent u dit probleem? Dan is Uri-Go zeker het proberen waard! ;

  • Uri-Go lost met gemak de urinezuurkristallen op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen! Met een speciale samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af en lost uiteindelijk op in water en zuurstof. Het is dus ook nog eens milieuvriendelijk!
  • Door deze unieke samenstelling laat Uri-Go zelfs urinevlekken van een aantal jaar oud verdwijnen. Uri-Go verwijdert urine vanaf iedere ondergrond: meubilair, sanitair, hout, tegels, tapijt, textiel, kleding en matrassen etc. Daarnaast verwijdert Uri-Go ook bloed en zweet uit elk gewenst object!
  • Wist u ook dat Uri-go urinekristallen uit voegen laat verdwijnen?
  • Een milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare vlekkenverwijderaar!

Bedrijven & instellingen voor dieren;
De Uri-Go is ook te gebruiken in bijvoorbeeld; dierenklinieken, dierenasielen, dierenopvangcentra, dierenwinkels en ook andere dierenverblijven. Een behandeltafel of dierenverblijf is in no-time gereinigd met de Uri-Go. U sprayt de Uri-Go op de urinevlek en laat het intrekken. Meer hoeft u niet te doen!Voor de dieren en werknemers van bijvoorbeeld een asiel wordt zo respectievelijk een prettige leef- en werksituatie gecreëerd.

Uri-Go gaat iedere uitdaging aan!
Geen vervelende urinegeuren of -vlekken meer!

Opmerking : op geventileerde ruimten achtten
    praktische spuitfles
    Inhoud: 750 ml

Adviesprijs € 14.95 onze prijs € 10.95 per stuk

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account