Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion Kat

  • Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion Kat

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  Eye Care Lotion Kat 150 ml

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

Oropharma Eye Care is gemaakt op basis van korenbloem (Centaurea cyanus), gekend om zijn verzachtende en ontstekingswerende eigenschappen. De haren zelf worden niet aangetast en behouden hun natuurlijke kleur en glans.

Versele-Laga Oropharma Eye Care Lotion Kat + Korenbloem

    
Katten zijn nog meer dan mensen op hun gezichtsvermogen aangewezen. Het oog is een gevoelig orgaan bij uw kat en verdient voldoende zorg en aandacht. Katten produceren tranen om de ogen vochtig te houden. Soms kunnen deze tranen de haren rond de ogen doen aaneenklitten en moeten deze gereinigd worden. Oropharma Eye Care is een speciaal voor katten ontwikkelde, niet-irriterende reinigingslotion voor het verwijderen van traanstrepen en ingedroogd traanvocht onder de ogen. Eye Care is gemaakt op basis van korenbloem (Centaurea cyanus), bekend om zijn verzachtende en ontstekingswerende eigenschappen. De haren zelf worden niet aangetast en behouden hun natuurlijke kleur en glans.

 

  • Verwijdert ingedroogd traanvocht en traanstrepen
  • Op basis van natuurlijke plantenextracten die zacht zijn voor de ooghuid
  • Met handige doseerpomp
Toepassing

Breng de Eye Care lotion aan op een doekje en wrijf zachtjes onder de ogen tot de traanstrepen of het ingedroogde traanvocht verdwijnen.

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account