Virbac Back Home Omni Max Chipreader, Chiplezer

  • Virbac Back Home Omni Max Chipreader, Chiplezer

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1 st.

Prijs:
Op voorraad

Aantal:  

De BackHome Omni MAX leest de ISO FDX-B, FDX-A FECAVA, TROVAN en AVID encrypted USA transponders af. Deze reader is uitermate geschikt voor het uitlezen van de transponder bij gezelschapsdieren binnens en buitenshuis.

Virbac BackHome Omni MAX

De BackHome Omni MAX leest de ISO FDX-B, FDX-A FECAVA, TROVAN en AVID encrypted USA transponders af. Deze reader is uitermate geschikt voor het uitlezen van de transponder bij gezelschapsdieren. (hond, kat, fretten, vogels). Dit afleesapparaat is geschikt voor gebruik in de kliniek maar zeker ook voor gebruik buitenshuis. Door het grote aantal verschillende transponder typen dat wordt gelezen is het toestel ook geschikt voor professionals die te maken hebben met dieren van onbekende herkomst en gebruikers die betrokken zijn bij import van dieren.

De reader kan door middel van een USB kabel aan een computer worden verbonden om de uitgelezen transpondernummers door te geven naar de computer. Dit kan zowel real time, dus tijdens het uitlezen, als achteraf vanuit het geheugen (2 GB) worden gedaan. Deze verbinding is “plug and play”. De Omni MAX heeft een fullcolour grafische display en de intuïtieve bediening wordt gestuurd door grafische icoontjes. De bediening door middel van een centraal geplaatst “touch scroll-wheel” is bijzonder gebruiksvriendelijk. De reader is (spat)waterdicht indien de USB poort is gesloten door middel van de afsluit dop.
 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account