Virbac VT Phak Siroop

  • Virbac VT Phak Siroop

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  50 ml.

Prijs : € 19,95 - € 19,18
1
tot
2
€ 19,95

3
>
€ 19,18
Op voorraad

Aantal:  

Aanvullende diervoeding op basis van voedingstoffen en aminozuren dat het verouderingsproces in het oog remt. ook voor oudere, magere, herstellende honden, of bij vermoeidheid na een intense en langdurige fysische inspanning ( jacht- en sporthonden ).

De smakelijke siroop, die door het voer kan worden gemengd, bevat verschillende bouwstoffen en antioxidanten. Hierdoor wordt de vertroebeling, die wordt veroorzaakt door vrije radicalen, tegengegaan of vertraagd. Daarnaast helpt het de darmflora, waardoor de vermenigvuldiging van mogelijk ziekteverwekkende bacteriën beperkt wordt en de opname van voedingsstoffen en anti-oxidanten in de darmen wordt geoptimaliseerd.

Door de specifieke combinatie van de ingrediënten, kan VT Phak zowel gebruikt worden bij lensveroudering als ter ondersteuning van de lichamelijke conditie (oudere, magere en herstellende honden en bij vermoeidheid na een intense en langdurige fysieke inspanning).

VT Phak siroop voorziet de ooglens van aminozuren, zoals glycine en glutamaat, waaruit weer het glutathion wordt gevormd. De afname van glutathion is bij het verouderingsproces van het dier verantwoordelijk voor de voortschrijdende vertroebeling van de ooglens.

Inositol is een belangrijke stof bij de opbouw van cellen en de concentratie ervan is het hoogst in de ooglens. Het stimuleert het metabolisme en het transport van de aminozuren. Glycerol vormt een belangrijke component in de Krebs - cyclus als belangrijke energiebron.

De aanwezigheid van FOS ( fructo-oligo-sacchariden ), een niet-diabetogene suikerbron, versterkt de natuurlijke afweer van het dier door zijn bifidogeen effect, het verhoogt de concentratie van het natuurlijk aanwezige bifidus- en lactobacillen in de darm. Daardoor wordt tevens de darmflora van de oudere hond hersteld.

Toepassing

Hond < 10 kg = 1 ml ( 20 druppels )

hond > 10 kg 1.5 ml ( 30 druppels )

Het word geadviseerd om de oplossing daglijks of minimal 3 weken per maand, toe te dienen.

Nieuwsbrief