Equitop Myoplast voor spierstofwisseling en spieropbouw bij paarden

  • Equitop Myoplast voor spierstofwisseling en spieropbouw bij paarden

Prijzen, maten en gewichten

Gewicht:  1.5 Kg

Prijs: € 75,95
Op voorraad

Aantal:  

Equitop Myoplast


Ondanks zorgvuldige voeding en uitgebalanceerde training vertonen wedstrijdpaarden regelmatig symptomen van zwakke ontwikkeling van belangrijke spiergroepen. Equitop Myoplast ondersteunt het effect van training op de spieren en verhoogt hiermee de capaciteit en werklust van uw paard. Al sinds 1998 wordt Equitop Myoplast gebruikt door Olympische kampioenen en veterinaire paardenspecialisten. Zij bevelen Equitop Myoplast dan ook van harte aan:

• voor extra bespiering, bij wedstrijdpaarden, showpaarden en bij alle paarden met weinig bespiering
• voor jonge paarden tijdens training
• voor seizoensgebonden training, bijvoorbeeld bij endurance- en eventingpaarden
• voor lastig te berijden paarden en bij verminderde prestaties door onvoldoende ontwikkelde bespiering
• voor paarden met pijnlijke spierstijfheid, speciaal in de rug
• voor fokmerries
• voor oude paarden om aan de verhoogde behoefte aan waardevolle proteïnen te voldoen
• tijdens een herstelperiode of trainingsstop, om spierafbraak te voorkomen
 
Details

Equitop Myoplast® is een uniek, kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om de spieropbouw van uw paard te ondersteunen. Het plantaardige basismateriaal van het product wordt gewonnen uit algen en voorziet de spieren van uw paard van 18 aminozuren in een unieke samenstelling. Hierdoor ondersteunt Equitop Myoplast® op fysiologische wijze de opbouw en het functioneren van de spieren tijdens intensieve trainingsperiodes.

Samenstelling:
Op natuurlijke wijze gekweekte zoetwateralgen, sacharose, glucose siroop. Ruw eiwit 26.1%, ruwe vezels

Eigenschappen:
Voor de aanmaak van spiereiwitten door het paard is het noodzakelijk dat het de juiste essentiële aminozuren tot zich kan nemen via de voeding. Equitop Myoplast bevat 18 aminozuren waarmee het de natuurlijke opbouw en het functioneren van de spieren ondersteunt tijdens intensieve trainingsperiodes. Het ondersteunt een blijvend effect van training en verbetert de werklust en prestatiecapaciteit van het paard. Het specifieke bereidingsproces zorgt ervoor dat er een constante samenstelling is gewaarborgd.

Indicatie(s):
Voor toename van de bespiering speciaal bij wedstrijdpaarden en paarden met arme bespiering. Voor jonge paarden tijdens de training. Voor paarden met pijnlijke spierstijfheid, speciaal in de rug. Voor fokmerries. Voor oude paarden, om aan een verhoogde behoefte aan waardevolle proteinen te voldoen. Tijdens een herstelperiode of trainingsstop, om spierafbraak te voorkomen.

Dosering/Toediening:
Grote paarden: 1x daags 50 gram.
Kleine paarden en pony’s: 1x daags 25 gram.
Mengen door het normale voer. Tenminste 4 weken geven, effect is zichtbaar na 2 tot 4 weken, afhankelijk van de uitgangssituatie. Equitop Myoplast mag langdurig worden gebruikt. Gedurende intensieve training mag de dagelijkse dosis verdubbeld worden.

Verpakking:
kunststof pot van 1.5 kg. Farmaceutische vorm: voedingssupplement / korrels.

Houd de pot gesloten om de effecten van licht en vocht te vermijden. Tenminste houdbaar tot datum aangegeven op de verpakking.

 

Nieuwsbrief
 

Klantenservice

Mijn account